Miten tehdään kananmuna kastike?
Kommentit (36)
Valkokastike, eli voita ja jauhoja kiehautetaan, maitoa ja suolaa sekaan. Keitän kananmunat ja pilkon sekaan.
Tee tavallinen valkokastike, mausta suolalla ja valkopippurilla. Kuori kananmunat ka silppua samoin kuin tekisit munavoita. Sitten lisäät munasilpun valmiiseen valkokastikkeeseen.
Ei mulla onnistu vaikka ohjeen mukaan tekee. Joku vika on, vaikka mautonta jos ei löysää keittoa jauhopaukkuineen.
Vierailija kirjoitti:
Ei mulla onnistu vaikka ohjeen mukaan tekee. Joku vika on, vaikka mautonta jos ei löysää keittoa jauhopaukkuineen.
Sekoita paremmin kun rasva ja jauhot ruskistuu kun lisäät maidon vispilääkin voi käyttää. pintasuolauskin hyvä kun aloitat syödä.
Vierailija kirjoitti:
Valkokastike, eli voita ja jauhoja kiehautetaan, maitoa ja suolaa sekaan. Keitän kananmunat ja pilkon sekaan.
Lopuksi vielä ruohosipulisilppua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei mulla onnistu vaikka ohjeen mukaan tekee. Joku vika on, vaikka mautonta jos ei löysää keittoa jauhopaukkuineen.
Sekoita paremmin kun rasva ja jauhot ruskistuu kun lisäät maidon vispilääkin voi käyttää. pintasuolauskin hyvä kun aloitat syödä.
Jauhoja ei ruskisteta valokastikkeessa - ne vaan kiehautetaan.
Tee ruskea kastike ja laita kananmunat siihen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei mulla onnistu vaikka ohjeen mukaan tekee. Joku vika on, vaikka mautonta jos ei löysää keittoa jauhopaukkuineen.
Sekoita paremmin kun rasva ja jauhot ruskistuu kun lisäät maidon vispilääkin voi käyttää. pintasuolauskin hyvä kun aloitat syödä.
Valkokastiketta ei kyllä ruskisteta.
Netissä on pilvin pimein ohjeita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei mulla onnistu vaikka ohjeen mukaan tekee. Joku vika on, vaikka mautonta jos ei löysää keittoa jauhopaukkuineen.
Sekoita paremmin kun rasva ja jauhot ruskistuu kun lisäät maidon vispilääkin voi käyttää. pintasuolauskin hyvä kun aloitat syödä.
Ei siinä ole tarkoitus ruskistaa jauhoja ja maitoa lisätään vähän kerrallaan, käytä vispilää sekoitukseen.
Valkokastike ja sinne kananmunat. Kurkkusalaattia tai suolakurkkupalojakin jotkut ovat laittaneet. Sinappia myös hieman esimerkiksi.
Vierailija kirjoitti:
Valkokastike, eli voita ja jauhoja kiehautetaan, maitoa ja suolaa sekaan. Keitän kananmunat ja pilkon sekaan.
Suolan lisäksi valkopippuriakin voisi laittaa hieman.
Vierailija kirjoitti:
Netissä on pilvin pimein ohjeita.
YT:ssa näytetään "kädestä pitäen" mite se tehdään, kannattaa katsoa sieltä.
en ole muuten nirso ruuan suhteen mutta muksuna olen oksentanut tämän ruuan takas lautaselle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei mulla onnistu vaikka ohjeen mukaan tekee. Joku vika on, vaikka mautonta jos ei löysää keittoa jauhopaukkuineen.
Sekoita paremmin kun rasva ja jauhot ruskistuu kun lisäät maidon vispilääkin voi käyttää. pintasuolauskin hyvä kun aloitat syödä.
Valkokastikkeessa EI RUSKISTETA jauhoja ja voita. Eikä tule paakkuja kun maidon sekoittaa pikkuhiljaa, miedolla lämmöllä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Valkokastike, eli voita ja jauhoja kiehautetaan, maitoa ja suolaa sekaan. Keitän kananmunat ja pilkon sekaan.
Suolan lisäksi valkopippuriakin voisi laittaa hieman.
Ja ripaus muskottia.
Keitetyt perunat kananmunakastikkeella ja lisäksi kalapuikkoja, superhyvää ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei mulla onnistu vaikka ohjeen mukaan tekee. Joku vika on, vaikka mautonta jos ei löysää keittoa jauhopaukkuineen.
Sekoita paremmin kun rasva ja jauhot ruskistuu kun lisäät maidon vispilääkin voi käyttää. pintasuolauskin hyvä kun aloitat syödä.
Valkokastikkeessa EI RUSKISTETA jauhoja ja voita. Eikä tule paakkuja kun maidon sekoittaa pikkuhiljaa, miedolla lämmöllä.
Tämä on jo useaan kertaan todettu.
kananmunia :) siis keitettyjä...