Heip! Nyt on sitte kinkku uunissa, ja kolmelta yöllä otan pois...
Joulun kiireet on ohi, vieläkun sais joulumielen itselleen.
Kommentit (10)
että koska kinkun pitäisi olla huoneenlämpöinen uuniin laitettaessa (ei siis jääkaapista suoraan), niin se säilyy tuoreimpana kun sen säilyttää vedessä, ei " huoneilmassa" . Vedessä se muuttuu tasaisemmin huoneenlämpöiseksi, ilmassa pitäessä pinta lämpenee ehkä liikaa. Tai jotain. Päätin kuitenkin kokeilla nyt näin.
Kauheinta tässä kuitenkin on se, että ainoa astia, johon kinkku mahtui, oli vauvan kylpyamme. Arvatkaa, näyttääkö se hirveältä siellä!!!??
Väsynyt,mutta onnellinen olo,että olen jo saanut kaiken tehtyä.Huomenna muutama paketti vielä tehtävä,mutta muuten valmista.Kerrankin onnistuin tässä ilman stressiä. :)))
huomenna lähtö mummolaan ja ollaan siellä yötä. Aattona kinkku odottaa kypsänä ulkoeteisessä, naminami...
En tiedä oliko liian kauan, mutta mureaa liha ainakin on. Tuolla se on nyt kuorrutetuna folion alla jäähtymässä, odottelen etä saan laittaa sen kylmään.Koira sai mehevän luun ja rippeitä lihasta. Ärsyttävä homma se läskin poisto, yäk!
maistelin aamulla ja oli kypsää ja maukasta!
Vierailija:
Kauheinta tässä kuitenkin on se, että ainoa astia, johon kinkku mahtui, oli vauvan kylpyamme. Arvatkaa, näyttääkö se hirveältä siellä!!!??
Mun kinkku kylpee vielä kylmässä vedessä.