Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kokkimies vastaa kysymyksiin...

Vierailija
20.12.2005 |

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
20.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vai kuuluuko sen kokkiveitsen olla tylsä JOKA päivä ja aina saa olla teroituspuikon kanssa vai enkö osaa käyttää ??





No onko Fiskarsin kokkiveitsi edes kunnon veitsi ???

Vierailija
2/9 |
20.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä perinteinen joulupöytä, jossa tarjotaan ensin kalat, sitten kinkku ja laatikot, lopuksi jälkiruoka. Paljonkohan tuota kalaa kannattaisi laittaa ettei menisi ihan överiksi määrien kanssa?



Kiitos jos viitsit vastata. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
20.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä veitsen merkki joka on omasta mielestä paras! Käytän töissä(kaupassa liha/kalamestarina) ja kotona on kahdeksan veitsen sarja. Aika arvokas mutta ei tarvitse olla koko ajan teroittamassa. Löytyy Esim prismoista ;)

Vierailija
4/9 |
20.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset


Huomasin muuten salaa, että mies on mulle tilannut Martini Oy:stä joululahjan...



Olispa kokkiveitsi, olispa kokkiveitsi, olispa kokkiveitsi.... =) T: 2

Vierailija
5/9 |
20.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuen montako lajia on(Graavilohi,silliä,savukalaa,lipeäkalaa,kylmäsavulohta) riittää 75g per syöjä. Jos lajeja vähemmän silloin 100g per syöjä.



Toivottavasti apua







Itse teen graavilohen,smetanasilliä,savusiikaa ja kylmäsavulohta

Vierailija
6/9 |
20.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

t. kalakyselijä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
20.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

hyvä merkki,käytetään paljon lihanleikkaamoissa. Verratavissa edellä mainuttuun sanelliin. Kun käyttää oikein on hyvä ja kastävä.

Eli ei astianpesu koneeseen-käsin pesu heti käytön jälkeen,kuivaus ja tukkiin.Leikkaa vain muovisen tai puisen laudan päällä.

Vierailija
8/9 |
20.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öitä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
20.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos nautaa;

Liha huoneen lämpöön pari tuntia ennen, ei kylmänä pannulle.

Kuuma pannu, mieluiten valurautaa, voi/öljy seos. Sekä voita että öljyä siksi että, voi antaa nätin pinnan ja hyvän maun ja öljy puolestaan estää liian palamisen.

Kun pihvi on pannulla ja lihasneste tihkuu pintaan käännä pihvi, pari kolme minuuttia per puoli riittää, silloin pihvi on medium eli parhaillaan. Jos kypsäksi haluaa niin noin viisi minuuttia puoleltaan.



Possu:

Alku samalla tavoin, mutta pannun ei tarvitse olla niin kuuma kuin naudanlihalle. Älä paista liian kauan ettei kuiva. Esim. ohut ulkofilepihvi 3min per puoli.



Noin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi viisi