Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pipakakkutaikina ja auramurut uuniin

Vierailija
17.12.2005 |

Kuulin herkuullisen vinkin, että piaparkakkutaikina kaulitaan levyksi, päälle ripotellaan Auramurua, kääritään kuin kääretorttu ja leikataan vajaan sentin kiekoiksi.



Paljonkohan pitää uunissa olla lämpöä?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
17.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

On herkkuja glögin kanssa!

Vierailija
2/5 |
17.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä nyt tarvii naama punasena kiristää, mutta kuitenkin niin tiukka, ettei ne juustot tipaha sieltä heti. Jos kaulit sellasen 25 cm leveen levyn ja se rullalle niin tulee hyvä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
17.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

tee normaalit piparit. Osta auramurua ja esim. rahkaa tai ruokakermaa ja sekoita niistä tahna. Laita kahden kypsän piparin väliin ja nauti. Todella hyvää on.

Vierailija
4/5 |
17.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pelkiltään en edes oikein pipareista tykkää.

Vierailija
5/5 |
17.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herkullista joulua=)! T:5