Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Pipakakkutaikina ja auramurut uuniin
17.12.2005 |
Kuulin herkuullisen vinkin, että piaparkakkutaikina kaulitaan levyksi, päälle ripotellaan Auramurua, kääritään kuin kääretorttu ja leikataan vajaan sentin kiekoiksi.
Paljonkohan pitää uunissa olla lämpöä?
Kommentit (5)
Ei sitä nyt tarvii naama punasena kiristää, mutta kuitenkin niin tiukka, ettei ne juustot tipaha sieltä heti. Jos kaulit sellasen 25 cm leveen levyn ja se rullalle niin tulee hyvä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tee normaalit piparit. Osta auramurua ja esim. rahkaa tai ruokakermaa ja sekoita niistä tahna. Laita kahden kypsän piparin väliin ja nauti. Todella hyvää on.
Pelkiltään en edes oikein pipareista tykkää.
Alue: Aihe vapaa
On herkkuja glögin kanssa!