Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Milloin mokkapalat leikataan?

Vierailija
28.01.2013 |

Kannattaako ne leikata heti kun kuorrute on levitetty vai vasta vähän myöhemmin -vai vasta seuraavana päivänä kun ne on ollu jääkaapissa? Ja sama kysymys koskee myös porkkanakakkua (tai siis niitä leivoksia) :)



Auttaakaa av-leipurit :)

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
28.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai joku osaa kertoa?

Vierailija
2/11 |
28.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuumalla puukolla, kun kuorrutus on jähmettynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
28.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuntuu että tosi helposti sössii sen kauniin tasaisen kuorrutuksen siinä leikkaamisvaiheessa

Vierailija
4/11 |
28.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minullakin juuri pohja uunissa tulossa. Minä leikkaan jäähtyneenä.

Vierailija
5/11 |
28.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivonnainen litistyy ja menettää muotonsa, jos kuumana alkaa nirhiä.

Vierailija
6/11 |
28.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

numero 3, kauanko annat jähmettyä ennen leikkaamista? Siis suunnilleen, vartin vai pari tuntia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
28.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

pitkäteräisimmällä puukollani niin, että painan vain terän suoraan alas. Terän kuumennan kiehuvalla vedellä ensin. Oikein terävällä puukolla onnistuu myös vetämällä veitsen kärjellä, mutta tässä on suurempi riski, että kuorrutetta tarttuu veitseen ja jälki ei ole siistiä.



3

Vierailija
8/11 |
28.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osaa sanoa tarkkaa jäähtymisaikaa, leikkaan niin myöhään kuin mahdollista. Jos nyt leipoisin, laittaisin varmaan ulos jäähtymään, että kuorrutus olisi varmasti jähmettynyt ennen kuin leikkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
28.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mokkapalat

Levitä kuorrute juuri uunista otettua, anna jäähtyä puolisen tuntia. Voin määrä kuorrutteessa 100 g uunipellilliseen niin voi siististi leikata.



Mokkapaloja ei kannata säilyttää jääkaapissa, laita pelti jäähtyneeseen uuniin. Tuote pysyy suutuntumaltaan miellyttävämmältä ja on maukkaampaa huoneenlämpöisenä.











Vierailija
10/11 |
28.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset


Mokkapaloja ei kannata säilyttää jääkaapissa, laita pelti jäähtyneeseen uuniin. Tuote pysyy suutuntumaltaan miellyttävämmältä ja on maukkaampaa huoneenlämpöisenä.

Siis säilyykö ne huoneenlämmössä (seuraavaan päivään)?Ettei se rasva mene pilalle?terkuin avuton mokkapalafani :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
07.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kyllä juuri uunista otettuun kuorrutetta levitetä. Se imeytyy pohjaan ja pinta jää kraattereille.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan seitsemän