Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mien saan pienen palan tuoretta lohta helpoiten palasiksi laatikkoa varten?

Vierailija
05.01.2013 |

Mitä muuta ostan sitä varten, kuin perunasipulisekoitusta ja kemaa? Mikä vihannes sopisi joukkoon hyvään lohiperunalaatikkoon?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistinpannulla nahka alaspäin, niin saat lihan helposti irtoamaan. Irroita nahka ja paista loppukala.

Vierailija
2/10 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistinpannulla nahka alaspäin, niin saat lihan helposti irtoamaan. Irroita nahka ja paista loppukala.

leikkaat tuoreena suikaleiksi tarvitset leikkuulaudan ja veitsen

oikeasti oletteko te noin uusavuttomia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset


Ei tarvi muuta, olettaen että kaapista löytyy suolaa ja pippuria. Parsakaali ja porkkana sopii hyvin.

Vierailija
4/10 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

leikkaan aina puhtailla keittiösaksilla.

Mutta laatikkoa varten paistan kevyesti ensin sen lohen niin saan helposti nahkan irti ja tulee laatikkoon enemmän makua.

Vierailija
5/10 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistinpannulla nahka alaspäin, niin saat lihan helposti irtoamaan. Irroita nahka ja paista loppukala.

leikkaat tuoreena suikaleiksi tarvitset leikkuulaudan ja veitsen

oikeasti oletteko te noin uusavuttomia


Lopeta nyt ihmeessä kiroilu noin pienissä asioissa, antaa sinusta moukkamaisen kuvan.

En ole kakkonen, mutta minusta hänen neuvonsa oli ihan hyvä. Tuolla tavalla saa nätisti nahkan irti, ei jää pintaan kalanlihaa kuten jos kokematon alkaa tylsällä veitsellä fileoida. Kala mureneekin kypsänä pienemmäksi kuin mitä veitsellä saa leikattua, jos se nyt oli ap:n tavoite.

Totta kai sen saa leikkaamallakin, mutta ei kakkosen ohje huono ole.

Itse en panisi lohilaatikkoon muuta kuin perunaa, tilliä ja sipulia. Jos välttämättä haluaa, voi panna hiukan fenkolia (siis sitä vihannesta, ei kuivamaustetta) ja/tai parsakaalia ja/tai purjoa.

Ja tietysti kermaa, suolaa ja valkopippuria. Jos panet kermaa runsaasti, pane mukaan muna tai kaksi, ettei tule vetistä.

Vierailija
6/10 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

osta valmiita kuutioita, et tartte pilkkoa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse leikkaan lohifileen suikaleiksi ihan vain saksilla. Keittiösakset (tai kalasakset jos sellaiset keittiöstäsi löytyy) ovat parhaimmat.



Sakset ovat muutenkin keittiöni perustyökalut, niillä saa leikattua vaikka mitä (salaattiaineksista juustoihin ja kaloista lihoihin) ja mikä parasta: nopeasti! :)



Vierailija
8/10 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä on helppo ostaa pieniä määriä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

jotka on helppo leikata fileestä hiukan vinottain, veitsenterällä nahkaa vasten, niin jää se nahkakin sitten siihen leikkuulaudalle. Nesteenä käytetään munamaitoa.



Kiusaukseen kala ja perunat ovat suikaleina, nesteenä kerma.

Vierailija
10/10 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistinpannulla nahka alaspäin, niin saat lihan helposti irtoamaan. Irroita nahka ja paista loppukala.

onko ihmiset näin avuttomia???? mikä näiden ihmisten ikä on? Mä kuolen nauruun!!!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi viisi