Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hyvän pastasalaatin ohje?

Vierailija
31.12.2012 |

En ole mikään mestarikokki, mutta uskoisin saavani tehtyä ihan hyvää pastasalaattia johan vain saan hyvän ohjeen.



Hieman kuitenkin rajoittavia seikkoja:



- Ei kapriksia

- Lihana kana, tonnikala, savulohi tai katkarapu

- Saa olla majoneesia, mutta sitäkään en osaa tehdä itse

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
31.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

- Keitettyä spiraali- tai perhospastaa

- Hyvää vuohen tai lampaan salaattijuustoa -(fetatyyppinen, Kolatun kuttujuusto erinomaista)

- 1 punainen paprika

- Hyviä mustia oliiveja viipaleina (Kalamata)

- puoli desiä pinjansiemeniä, jotka paahdetaan kuivalla pannulla pari minuuttia kunnes aavistuksen ruskeita

- ruukku tai pari (villi)rucolaa

- punasipulia

- tuoretta basilikaa revittynä



KASTIKE: oliiviöljyä, 1/3 öljyn määrästä sitruunamehua, suolaa, mustapippuria, 2-4 puristettua valkosipulinkynttä (4 hengen annokseen)



Valmistus: Keitä pasta. Pilko kasvikset ja lisää pastan sekaan, samoin paahdetut pinjansiement ja juustokuutot. Lisää revittyä basilikaa runsaasti. Sekoita riittävästi kastiketta j alisää salaattiin, sekoita hyvin. Anna mielellään seisoa kymmenisen minuuttia ennen tarjoilua ja sekoita vielä ennen tarjoamista.

Vierailija
2/3 |
31.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

- Keitettyä spiraali- tai perhospastaa - Hyvää vuohen tai lampaan salaattijuustoa -(fetatyyppinen, Kolatun kuttujuusto erinomaista) - 1 punainen paprika - Hyviä mustia oliiveja viipaleina (Kalamata) - puoli desiä pinjansiemeniä, jotka paahdetaan kuivalla pannulla pari minuuttia kunnes aavistuksen ruskeita - ruukku tai pari (villi)rucolaa - punasipulia - tuoretta basilikaa revittynä KASTIKE: oliiviöljyä, 1/3 öljyn määrästä sitruunamehua, suolaa, mustapippuria, 2-4 puristettua valkosipulinkynttä (4 hengen annokseen) Valmistus: Keitä pasta. Pilko kasvikset ja lisää pastan sekaan, samoin paahdetut pinjansiement ja juustokuutot. Lisää revittyä basilikaa runsaasti. Sekoita riittävästi kastiketta j alisää salaattiin, sekoita hyvin. Anna mielellään seisoa kymmenisen minuuttia ennen tarjoilua ja sekoita vielä ennen tarjoamista.

mutta sulaako se juusto sinne sekaan, vai jääkö kuutioiksi?

Ja kiitos ohjeesta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
31.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

- Keitettyä spiraali- tai perhospastaa - Hyvää vuohen tai lampaan salaattijuustoa -(fetatyyppinen, Kolatun kuttujuusto erinomaista) - 1 punainen paprika - Hyviä mustia oliiveja viipaleina (Kalamata) - puoli desiä pinjansiemeniä, jotka paahdetaan kuivalla pannulla pari minuuttia kunnes aavistuksen ruskeita - ruukku tai pari (villi)rucolaa - punasipulia - tuoretta basilikaa revittynä KASTIKE: oliiviöljyä, 1/3 öljyn määrästä sitruunamehua, suolaa, mustapippuria, 2-4 puristettua valkosipulinkynttä (4 hengen annokseen) Valmistus: Keitä pasta. Pilko kasvikset ja lisää pastan sekaan, samoin paahdetut pinjansiement ja juustokuutot. Lisää revittyä basilikaa runsaasti. Sekoita riittävästi kastiketta j alisää salaattiin, sekoita hyvin. Anna mielellään seisoa kymmenisen minuuttia ennen tarjoilua ja sekoita vielä ennen tarjoamista.

mutta sulaako se juusto sinne sekaan, vai jääkö kuutioiksi?

Ja kiitos ohjeesta!

Sitä juustoa ei lämmitetä mitenkään, ja pastankin voi jäähdyttää kylmällä vedellä huuhtelemalla ennen salaattikulhoon laittamista, ei tosin ole välttämätöntä.

t. 2