Mistä edullinen kannellinen PATA missä tehdä UUNIRUOKAA?
Joku pata mikä ei maksa 200e? Onko sellaisia? Pitää olla kansi että voin tehdä hyvää ja mehevää uuniruokaa!
Kommentit (6)
valurautapata (emaloitu ulkopinta ja kansi), joka on yli 50 vuotta vanha. Eli kannattaa ostaa kunnollinen ja satsata vähän siihen hintaan.
Miten olis vaikka jostain Sokokselta tai ihan tavallisesta kaupasta kannellinen pyrex-vuoka?
Esim tämmöinen:
http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productI…
Halvimpia vaihtoehtoja on varmaan pyrexin kannellinen lasipata. Niitä on eri kokoisia ja hinnat parista kympistä ylöspäin. Ovat erittäin hyviä esim laatikoiden ja karjalanpaistinkin tekemiseen, mutta ruskistaahan siinä ei tietysti voi, se on tehtävä erikseen.
Erilaisia savipatoja on myös paljon tarjolla, sopivat hyvin pitkään hauduttamiseen. Vähän kalliimpia kuin pyrexit, mutta. Eivät merkittävästi. Näissäkään ei voi ruskistaa, mutta toimivat erinomaisesti esim paistin uunipaistossa leivinuunissa. Tulee kuivahkoa ruokaa, vaikka olisi kansikin, ei ehkä sitä mitä sinä haet?
Valirautapatoja on monenlaisia, noin kolmenlitran tavispadan voi löytää marketista ehkä viidellä kympillä. Le creuseteista tai sarpanevasta saa sit maksaa muutaman satasen.
Ja minulla olisi varaa ostaa kaksi! Kiitos!
Jos tavoittelet halpaa ja hyvää, sinun pitää ostaa yksi molempia. Hyvät keittiökapineet maksavat paljon, mutta toisaalta ne ovat lähes ikuisia. Halvat ovat surkeita käyttää ja lyhytikäisiä.