Vierailija

onko keliakikoita paikalla? Missä suklaassa ei ole gluteenia? :)

Kommentit (11)

wiener nougat taitaa ainakin olla, ja on lisäksi hyvää. Tuoteselosteestahan se selviää. Jos tuotteessa on jonkin sortin kotimaisia viljatuotteita (siis kaura, ohra, vehnä, ruis)niin siinä on gluteenia eli ei sovi keliaakikolle. Aika monet suklaat taitavat olla kyllä gluteenittomia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Fazerin tavallisissa levyissä on jäämiä. Mutta esim noi fazerin siniset konvehdit on gluteenittomia.Konvehtirasioissa on haasteita, monissa on keksinmuruja ja tai mallasta.Mutta melkein kaikki tummat suklaat on gluteenittomia.

esim dajm on täysin viljaton. jos tuoteselosteessa on glukoosisiirappia, se on usein tehty vehnästä. keliaakikoille siitä ei kuulemma haittaa, mutta täysin viljattomille tai ihokeliaakoille ei saata käydä.

vinkkaus saattaa sisältää, tarkoittaa että samalla linjalla on aiemmin tehty esim kismettiä. toki ne puhdistetaan välissä

fazerin konvehti rasioissa oli monissa, samoin maraboun mm parodis ja aladdin. Yksi sukulainen on keliaakikko ja tulee meille jouluna. tutkin eilen noita suklaita kaupassa niin tuntui että kaikissa oli... ap

Otsikon suklaa on löytämistäni ainoa, joka on merkitty sopivaksi. Kiitokseksi tästä olen ostanut sitä muutaman kerran nyt syksyn mittaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla