miten teette niitä kampasimpukoita?
Kommentit (5)
maustetaan suolalla ja pippurilla ja paistetaan siten pannulla, että kummastakin puolesta tulle kullanrapea. Lisuke on helppo: paprikaa, sipulia ja valkosipulia kuullotetaan pannulla ja maustetaan hyvin. On ihan älyttömän nopea, helppo ja hyvä alkupala/iltapala tms.
Vaikka näin: Simpukat kiehautetaan ensin pannulla pienessä määrässä vettä. Poistetaan kuoret osasta simpukoista. Sitten freesataan valkosipulia pannulla, lisätään tomaattia, ripaus chiliä, suolaa, pippuria. Lisätään tilkka simpukoiden keitinvettä, annetaan kiehahtaa. Sekoitetaan paska, kastike ja simpukat toisiinsa. Nam!
Vaikka näin: Simpukat kiehautetaan ensin pannulla pienessä määrässä vettä. Poistetaan kuoret osasta simpukoista. Sitten freesataan valkosipulia pannulla, lisätään tomaattia, ripaus chiliä, suolaa, pippuria. Lisätään tilkka simpukoiden keitinvettä, annetaan kiehahtaa. Sekoitetaan paska, kastike ja simpukat toisiinsa. Nam!
vai onks ne jo ihan out
syön vain trendikkäitä ruokia, heh!
Junteille on sitten ne omat tarjottavansa.
*Nostaa nenänsä pystyyn tietäen että on muita parempi*
tai nakkaan pastan joukkoon kun teen äyriäispastaa