Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Syön tässä
23.11.2012 |
kunnon oliiviöljyynleivottua patonkia vuohenjuustocremellä ja kulautan tämän herkun alas tämän vuoden beaujolais-viinillä. Muita patongin päällisiä mm. kreikkalainen jogurtti fetalla ja sitruunamehulla ja espanjalainen chorizo. Vielä kun oliiveja olisi...
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mistä ostit vai itekö leivoit?
Ostin leipomosta. Asun Keski-Euroopassa, niin on varaa vähän herkutellakin. (halvemmat ruoat) :) Katselen tässä hyvää musiikkiohjelmaa yksin ja herkuttelen. Kello tulee kyllä jo 11, mutta mitä pienistä. Tänään alkoi viikonloppu! ap
Alue: Aihe vapaa
Mulle ei maistuisi.