Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mulla on kokonaisia ohrasuurimoita, miten mä taion niistä rieskaa?

Vierailija
21.11.2012 |

Piimä löytyy myös, olisko reseptiä tähän kenelläkään?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
21.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

niistä rieskaa, sun pitää ensin keittää ne puuroksi, mikä kestää kauan. Tai sitten jauhaa ne jauhoksi.

Vierailija
2/3 |
21.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

laittamalla googleen hauksi ohrarieska.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
21.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

niistä rieskaa, sun pitää ensin keittää ne puuroksi, mikä kestää kauan. Tai sitten jauhaa ne jauhoksi.

Rikotuista ohrista saa rieskan, kun niitä liottaa piimässä monta tuntia, mutta kokonaiset taitavat olla liian kova pala.