Keittokomeron koko 220x210 cm, II-mallinen vai L-mallinen?
II-malliin mahtuu enemmän kaapistoa, mutta kaappien väliin jää vain n. 80 cm tilaa pyörimiselle
L-malliin mahtuu vähemmän, mutta sitten on enemmän tilaa pyöriä
Kommentit (4)
80 cm on ihan liian vähän, metrikin on vähän ahdas
tuohon 40 cm kaapistoon voi myös jättää väliin pöytätason, siihen saa kaikenmaaliman leivänpaahtimet ja muut vehkeet
ja sun pitäisi avata uunin luukku ja ottaa jotain sieltä uunista. Minne pyllistät tai missä seisot, kun otat peltiä uunista? Tai sama alakaapin kanssa, minne pyllistät? Tai jos alakaapin paikalla on alalaatikot, niin missä seisot, jos haluat vetää laatikon kokonaan ulos, kun otat takarivistä tavaraa?
Jos haluat kaapit kahta puolta, niin saisit hyvin pyörimistilaa sillä, että laitat toiselle puolelle vähemmän syvät kaapit, esim. vain 40 senttiä syvät. Lautaset, uunivuoat, ym. mahtuvat hyvin tuohon 40 senttiinkin, joten kaapit olisivat hyvin käyttökelpoista tilaa, ja silti väliin jäisi tilaa työskennellä normaalisti. Yleensähän tuollaisissa väleissä ja kulkuväylissä pidetään minimileveytenä 120 senttiä.
tuo oli hyvä idea tuo kapeammat kaapit toiselle seinälle, mutta sitten tulee ongelmaksi sijoittaa kaikki 60 cm syvät koneet toiselle seinälle, sille seinälle ei sitten jää juurikaan lasku- ja työskentelytilaa.
Pitää vielä mallata tuota L-mallia...
Sellaista II mallia, missä toisella puolella on vaan 40 cm syviä (ylä) kaappeja, lattiasta kattoon asti. Toisella puolella sitten normaalit ala- ja yläkaapit.