Lue keskustelun säännöt.
Onko carbonara vai bolognese hienostuneempi spaghetti hyvin tehtynä?
Kommentit (3)
Ja surkeasti tehtynä höttöä.
Bolognesen avain on mahdollisimman pitkä haudutusaika (ja omasta mielestäni punaviini), carbonara puolestaan tarvitsee niemnomaan mahdollisimman nopean ja tarkan kuumennuksen, että keltuaiset lähtevät hyytymään, mutta eivät kovetu... jos pastan keittää täydellisen al denteksi ja onnistuu soosissa, niin kumpaa vain voi tarjota vaikka kuninkaalle. Sen sijaan huonosti valmistettuna tulee kökköä jota ei syö edes pahimpaan nälkäänsä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Carbonaraan ei mun mielestä kuulu kerma missään nimessä, vaan nimenomaan keltuainen/ syöjä. Ja reilusti mustapippuria, sehän on miilunpolttajan pastaa :)
Vaikka kaikki tekevätkin nyt avokadosta pastat.