Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
leipuri vs. kokki?
27.10.2012 |
Pitäisi opiskella uusi (ja ensimmäinen) ammatti, joko nuorisoasteella tai sitten aikuiskoulutuksena.
Yksi läheiseni on ollut suurtalouskokkina yli 20 vuotta ja aika rankkaa on ollut (osittain työkavereista johtuen) mutta on kuitenkin jaksanut. Hänen mielestään ravintolakokkina ei olisi mielekästä työskennellä.
Onko täällä tuossa ammatissa olevia tai siihen opiskelleita; mitä mieltä olette? Minne kannattaa hakeutua?
Onko kokin pätevyydellä paljonkin helpompi työllistyä kuin leipurin? Kumpaa ammattia pidätte raskaampana?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
oli kesän vanhassa harjoittelupaikassaan työssä ja syksyllä sai vakituisen työpaikan toisesta harjoittelupaikastaan.