Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hyvät kokkaustaitoiset ja inkiväärin tuntijat! Auttakaa tyhmää!

Vierailija
22.10.2012 |

Onko tässä reseptissä kyse tuoreestä vai kuivasta, maustehyllystä saatavasta inkiväärijauheesta kyse?



http://halonloota.blogspot.fi/2010/06/mungpapukeitto.html

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
22.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta tuoretta inkivääriäkin voi mielellään käyttää. Se kuoritaan ja esim. viipaloidaan ohuiksi siivuiksi tai vaihtoehtoisesti pilkotaan silpuksi. Eteläkiinalaisen keittiön perusraaka-aine :)

Vierailija
2/6 |
22.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on oikeasti tosi hyvä! Mielenkiintoinen! Uudenlainen! Erikoinen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla on liotettuja mung-papuja ja löysin tämän reseptin. Blogikin on vuodelta 2010.

Kiitoksia vastanneille!

ap

Se on oikeasti tosi hyvä! Mielenkiintoinen! Uudenlainen! Erikoinen!

Vierailija
4/6 |
22.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos ap lukisi blogin reseptin jälkeiset kommentit, hän huomaisi, että joku kysyy siellä samaa kysymystä ja bloginpitäjä vastaa. Siis on käyttänyt kumpaakin.

Vierailija
5/6 |
22.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä jos on tuoreesta kyse niin sanotaan raastettu inkivääri, 2cm pala tms.



Siis tuon määrän perusteella veikkaisin maustetta. Mutta samaa ainetta ne on, ihan hyvin voit raastaa valmiiseen tuoretta inkivääriä.

Vierailija
6/6 |
22.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

2tl. jauhetta on aikamoinen maara. Blendaa (!), eiko voisi ihan suomeksi sekoittaa?