Hyvät kokkaustaitoiset ja inkiväärin tuntijat! Auttakaa tyhmää!
Onko tässä reseptissä kyse tuoreestä vai kuivasta, maustehyllystä saatavasta inkiväärijauheesta kyse?
http://halonloota.blogspot.fi/2010/06/mungpapukeitto.html
Kommentit (6)
Se on oikeasti tosi hyvä! Mielenkiintoinen! Uudenlainen! Erikoinen!
Minulla on liotettuja mung-papuja ja löysin tämän reseptin. Blogikin on vuodelta 2010.
Kiitoksia vastanneille!
ap
Se on oikeasti tosi hyvä! Mielenkiintoinen! Uudenlainen! Erikoinen!
jos ap lukisi blogin reseptin jälkeiset kommentit, hän huomaisi, että joku kysyy siellä samaa kysymystä ja bloginpitäjä vastaa. Siis on käyttänyt kumpaakin.
Yleensä jos on tuoreesta kyse niin sanotaan raastettu inkivääri, 2cm pala tms.
Siis tuon määrän perusteella veikkaisin maustetta. Mutta samaa ainetta ne on, ihan hyvin voit raastaa valmiiseen tuoretta inkivääriä.
2tl. jauhetta on aikamoinen maara. Blendaa (!), eiko voisi ihan suomeksi sekoittaa?
Mutta tuoretta inkivääriäkin voi mielellään käyttää. Se kuoritaan ja esim. viipaloidaan ohuiksi siivuiksi tai vaihtoehtoisesti pilkotaan silpuksi. Eteläkiinalaisen keittiön perusraaka-aine :)