Miksi ostamissani broilerinkoivissa on isoja verenpurkaumia?
En ole vuosiin ostanut kanaa, ja nyt kun ostin, niin noissa kanankoivissa kahdessa on isoja, selkeitä mustelmia jotka näyttää tuleen siis kanan rintaan ja reisiin. Väistämättä tulee mieleen, että ne on tulleet matkalla teurastamoon tai tuotannossa, ja jos näin on, niin se on ollut tosi kovakouraista touhua, ja mun vähäinenkin into syödä broileria on nyt mennyt. Voiko tuollaiset isot mustelmat tulla ihan teurastaessa, ts. kaikki veri ei ole valunut broilerista pois?
Kommentit (3)
Ilmoita ihmeessä asiasta.
Pahin mitä voi alla on eläinrääkkäys tai muu huolimaton käsittely missä vaan vaiheessa teurastusta.
Kanat teurastetaan Suomessa hihnalla. Roikkuu jaloistaan ja saa sähköiskun ennen viiltoa. Veri tulee kaikista ulos.
Jos mietityttää niin ilmoita tuottajalle. He ovat vastuussa asioista ja tämä kiinnostaa heitä.
Hihnalla tapahtuva virhe kuulostaa oudolta, lähinnä sen pitäisi olla ihmisen toiminnasta johtuvaa. Mutta tämä on sen tuottajan asia ihan ensisijaisesti! 
enpä hoksannutkaan, että tuosta vois tehdä ilmoituksen. Koivet on jo kiehumassa (syötän koiralle, ei noita vaan voi ihminen syödä, näyttävät niin inhottavilta). Harmi etten tajunnut ottaa niistä kuvia.
Laitan palautetta valmistajalle. En mä halua rääkättyä eläintä syödä.
ap.
Erä voidaan jälljittää