Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Se on kova ja keltainen ja vähän taipuisa juttu! Keskellä mustaa! MIKÄ SE ON???? MITEN SAAN POIS???

http://aijaa.com/0033110822213

Sivut

Kommentit (48)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yleistyneet viime vuosina, noita tulee banaanien mukana. Kannattaa mennä päivystykseen, niin voivat yrittää häätää, se on kyllä inhottavaa hommaa, mato ei lähde mielellään ja se tulee yleensä joko nenästä tai suusta.

kuva, mutta vaikuttaa känsältä (syylä) joka siis kasvaa jalkapohjaan päin. Tuo musta aukko voisi olla juurta. Yleensä siinä on ihoa päällä ja se huomataan vasta kun käveleminen käy kipeää. Sitten ihon alta löytyykin tuollainen syylä jossa syvä juuri "onkalo".Lainaus:

Tulehtunut ja mätää täynnä se on ainakin huih. onko sinne mennyt jotain? Tikku? Vai tulehtunut rakkula?


En usko että on mätää! Tuo keltainen alue on ihan kova! Ei ole pehmeä tms eikä ihon alla ole mitään, tuo kasvaa vain ihosta!

ap

Lainaus:

Jokin trooppinen mato. Yleistyneet viime vuosina, noita tulee banaanien mukana. Kannattaa mennä päivystykseen, niin voivat yrittää häätää, se on kyllä inhottavaa hommaa, mato ei lähde mielellään ja se tulee yleensä joko nenästä tai suusta.


TÄH MATO???? :o Ei kai toivottavasti vitsailet???

ap

Lainaus:

no hyi! onko kipeä?

syylä?


On se vähän kipeä tuosta keltaisesta alueesta jos painaa, mustassa ei ole tuntoa! En tiedä onko syylä! Näyttääkö siltä?

ap

Lainaus:

Ällöö. Mene nyt ihmeessä lääkäriin!


Kiitos niin on ällö mutta en tänään oikein pääse lääkäriin, ehkä maanantaina! Mutta haluaisin tietää mikä tuo on kun se on niin ällö!

ap

Lainaus:

no eikö tuo, mikä ikinä sitten onkaan, lähde ihan rapsuttamalla pois?


Ei lähde, olen kylvettänyt sitä ja pehmittänyt ja rapsuttanut ja kiskonut (sattuu) mutta ei se vaan lähde mitenkään irti!

ap

Lainaus:

googleta känsä ja kuvahaku.


Gooletin. Ihan samanlaista ei näy. Tämä ikäänkuin leijailee siinä ihon pinnalla. Alapuolella on valkoista. Hyi että osaa olla ällö!

ap

Lainaus:

Ei hemmetti Mikset ole mennyt jo lääkäriin? Huomenna lääkäriin.


Siihen ilmestyi ensin se musta piste ja sitten tuli keltaista kovaa ja se alkoi laajenemaan ja nyt se lepattaa tuossa. Ajattelin että se lähtee itse pois...

ap

Lainaus:

Huono kuva, mutta vaikuttaa känsältä (syylä) joka siis kasvaa jalkapohjaan päin. Tuo musta aukko voisi olla juurta. Yleensä siinä on ihoa päällä ja se huomataan vasta kun käveleminen käy kipeää. Sitten ihon alta löytyykin tuollainen syylä jossa syvä juuri "onkalo".
Hyi hyi hyi :( Mitä minä teen nyt?

ap

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla