Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

- joka tapauksessa koulukiusaamisen takia itsemurhia on tehty.Ja te vaan sitten pauhaatte siitä että onko se totta vai ei.....Helvetin daijjut.!Hyvällä asiallahan tässä vaan ollaan, yritetään näyttää et mihin se koulukiusaaminen voi pahimmillaan johtaa.Joten en ymmärrä miks kaikki se hyvä mitä ollaan saatu jo aikaan täytyy repii auki kyseenalaistamalla onko tää totta vai ei? Tuntuu et tulee taas ihmisille vähän semmoinen kuva et just kun ne on alkanu vakavasti vaikka Elisan tapauksen jälkeen tajuamaan et miten pahaa jälkee se kiusaaminen siihen kiusattuun jättää niin nyt kun tehdään sit näin ettei se Elisa juttu totta oliskaan, niin sit siellä nuoretki rupee ajattelee silleen et " justjoo.. niinpäniin haha! sama kiusata. siinä sen taas näki et toiki oli vaan paskaa " eli kaikki hyvä työ valuu niin sanotusti hukkaan ja ihan kun haluttais sitä et se valuis hukkaan...Miksei oltaiski vaikka voitu tehdä tällänen feikki ja saada ihmiset tajuu tämän feikin kautta asian vakavuuden? se ei satuttais ketään. Nyt Minttu Vettenterää ja niitä kaikkia jotka on siinä projektissa ollu niin ruvetaan sättimään kun pahintaki ihmistä et " valehtelija! valehtelija! valehtelija! " MITÄ JOS KÄÄNTÄSITTE SYYTTÄVÄN SORMENNE OIKEESTI NIITÄ KOHTAAN JOTKA KIUSAA????Oisko sitten esim. Olivia Francesca Koivusen vanhemmat ja sukulaiset pitäneet astua julkisuuteen ja rahastaa tyttärensä tai sukulaisen kipeällä muistolla?? KUN SE ON NYT AINAKIN VAAN TOTTA .. Ei. Paljon parempaa oltais saatu aikaan tällä Elisa feikilläki (jos se siis nyt onkin vaikka feikki) kun et täytyy vaikka Olivian vanhempien lähtee istuu televisioon et " teretere! täs me ollaa , itsarin tehneen tytön vanhemmat "Voi luoja...t: entinen koulukiusattu

  • ylös 2
  • alas 0

Sivut

Kommentit (35)

ihan itse olet tämän jutun nyt sössinyt pahemman kerran.Kaikista huijaamistasi ihmisistä tuntuu vielä kurjemmalta - eikä eniten niiden kaikkien koulukiusattujen vuoksi, jotka tästä sopasta saavat kärsiä! Se on niin, että kun kerran jää valheesta kiinni, niin aina epäillään. Eikä tämän seurauksena vain sinua, vaan tämän jälkeen epäilys valitettavasti tulee kohdistumaan myös muihin kiusaustarinoihin.Jospa sinä nyt kiltisti ottaisit yhteyttä mielenterveystoimistoon ja hakeutuisit hoitoon. Saisit kertoa koko tämän keittämäsi sopan ammattilaisille ja saisit apua. Samalla voisit kertoa sosiaalityöntekijöille niistä asioista, joita olet lapsillesi tehnyt. Olet varmaan yhtä mieltä siitä, että lapsesi ovat syyttömiä tilanteeseen eivätkä he saisi joutua siitä kärsimään. Toimi ennen kuin lapsesi joutuvat seuraaviksi uhreiksi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sama kun tienataan rahaa vaikka punasen ristin hyväntekeväisyys työllä esim. syöpäsairailleHän tekee työtään ja saa siitä palkkion. Mitä niin ihmeellistä siinä on?Hyvää asiaahan hän tässä koittaa ajaa. Joten mitä helvetin välii sillä on, onko se tarina totta vai ei. Ei mitään.Tässä asiassa vaikka tää Elisa juttu ois valhetta niin ainakaan sillä ei voida silloin satuttaa ketään. Korkeintaan auttaa ja auttaa tajuamaan tilanteen vakavuus, et näin ollen muiden kiusattujen satuttaminen loppuis siihen päivään.. vaikka se ei oo tod.näköistä et se koskaan täysin loppuu, mut ainaki jos asia vaikuttais ees yhteen tai muutamaan ihmiseen jota kiusataan, et kiusaajat tajuis, nii se ois hyvä asia ja teko

Tosi paljon sulla Minttis on aikaa sieltä "lomaltas" kirjoitella nettiin. Lehtijutussa unohdettiin mainita kaksi muutakin tyypillistä kirjoitusvirhettä joista toista toistit tässäkin viestissä. Sinut on äärettömän helppo tunnistaa kirjoitustyylisi perusteella vaikka kuinka yrität sitä muutella.Oisko vihdoin aika olla rehellinen?Ja samantien kysyn senkin, Minttis, kiusattiinko sua oikeasti koulussa vai keksitkö senkin?

Lainaus:

Sama kun tienataan rahaa vaikka punasen ristin hyväntekeväisyys työllä esim. syöpäsairaille


Hyväntekeväisyys perustuu vapaaehtoisuudelle.Kukaan ei halua lahjoittaa rahojaan "hyväntekeväisyys"yhdistykselle, joka perustuu valheille ja epämääräisyyksille. Jos ihminen haluaa tukea hyvää, hän haluaa olla varma, että tuki myös päätyy hyvään tarkoitukseen. Tästä ei enää tässä kyseisessä tapauksessa voi olla varma...

KOULUKIUSATTUJEN KUSTANNUKSELLA! JOS TARINA ON EOÄTOSI, KUKA ENÄÄ ANTAA PAINOARVOA OIKEASTI KIUSATUILLE! PELKKÄÄÄ VALHETTA KAIKKI! EI KUKAAN NOIN VOI OIKEASTI KÄRSIÄ NE SANOVAT.

En mikään kirjailija, tms julkisuuden henkilö.Ihan tavallisena suomenkansalaisena otin tähän asiaan kantaa!Se koko Minttis tuskin lukee tätä palstaa tai et häntä kiinostais mitä hänestä kirjotetaan, tai enhän minä tiedä, mut julkisuuden henkilön tuskin kannattaa netistä selata jatkuvasti löytyykö kirjotuksia itsestään vai ei, koska julkisuus kuitenkin pakottaa suhtautumaan elämään eritavalla ja ihmisiin sillein että ei ota henkilökohtasesti mitä muut sanoo ja sitä asiaa auttaa se ettei jatkuvasti selaa joka palstalta netistä ihmisten mielipiteitä tai vois pahottaa hyvinkin pahasti mielensä. En oo kyllä varma näinkö yhdessä ketjussa tällä palstalla jonkun Minttiksen tekemän artikkelin johon hän oli koonnut jotain keskusteluja vauva.fi palstaltaMinä ainakin näen sen hyvänkin asian mitä Minttu Vettenterä koittaa tässä ajaa vaikka se ei olisikaan totta.Mun mielestä valhe on silloin sallittu kun sillä halutaan pelkkää hyvää, eikä sen pitäisi satuttaa ketään, vaan päinvastoin.. sillä pitäisi saada aikaan vaan hyvää. Silloin se on sallittu.Mutta jos joku idiootti kaivelee ja vielä sen jälkeen saa selville että jos joku juttu ei olekkaan totta, eikä yhtään ajattele asiaa pidemmälle, vaan tulee sen kailottamaan heti julkisuuteen. Ei ajattele sitä et tässä koitetaan saada kiusaamista loppumaan. Vaan tuhoaa sen projektin joka tuotti jo hyvin tulosta, koska se on monien nuorien keskuudessa (itse olen nuori) niin levinnyt ja meitä monia se on koskettanut... minä esimerkiksi itkin kun luin sitä Elisasta tehtyä nettisivua niin se joka pilas tän et kiusaaminen yritettiin saada loppumaan tällä Enkeli-Elisa asialla, nii syyttäkää ennemmin sitä, se sai sen kiusaamisen taas varmana jatkumaan!!!!Itse oisin ollu ihan hipihiljaa ja antanu hyvän asian puhua puolestaan, vaikka ei ois kysekkään todellisesta henkilöstäLuuletteko te et se asia ois vetäny heti puoleensa jos oltais vaikka sanottu et tää Elisa on feikki ja koitetaan feikki Elisalla näyttää mitä kiusaamisen takia pahimmassa tapauksessa tapahtuu?EI. Se ei pure nuoriin.....Järkevää et se asia väännettiin todeks ja saatiin koskettamaan sillein monia ihmisiä!JOS SE SIIS NYT ONKAAN EDELLEEN EDES FEIKKI, KUN SITÄHÄN ME EMME TIEDÄ.

sillä on väliä, että Minttu ei kerro totuutta vaan kiemurtelee valheissaan. Sellainen vie pohjan koko hyvältä asialta. Ei ole vieläkään myöhäistä astua esiin ja sanoa, että anteeksi, lähti vähän ajopeli käsistä.Kiusaamista pitää vastustaa, mutta on sekin eräänlaista kiusaamista, että höynäyttää ihmiset tunteella mukaan jonkun keksityn hahmon kohtaloon.

NIIN SENHÄN SE OIS KANNATTANU TURPANSA KIINNI PITÄÄ...NII EI OIS PILANNU HYVÄN ASIAN PUOLESTA PUHUMISTA, HÄ

Onko muuten yhtään nuoren itsemurhaa koskaan todistettu kiusaamisesta johtuvaksi? Eikö taustalla ole aina aika monia syitä, ja mitä pienempiä tekoja määritellään kiusaamiseksi, sitä todennäköisempää on että joidenkin itsemurhaajien taustalta löytyy myös kiusaamista muiden syiden ohella. Se ei kuitenkaan tarkoita suoraa syysuhdetta.

Lainaus:

Mintun ammatti on myöskin kirjailija - joten jostainhan hänenkin on tulonsa elantoonsa saatava?


tekstiä joka myy, ihan ilman huijaustarinoita?Ellei siihen kykene, on aika katsoa peiliin ja vaihtaa alaa. Ilman sarvia ja hampaita, kovin sujuvaa tekstiähän tuo Minttis ei näytä tuottavan. Jo pieni kirjoittajakoulutus ja kielenhuoltokurssitus tekisi terää.

ja tajuaisitte että en oo Minttu Vettenterä.Mutta en kehtaa olla niin tyhmä et kirjottaisin numeroni jonnekin yleiselle nettipalstalle vaikka kuinka vihaks pistäisikin.Tällä keskustelulla halusin vaan herättää mielipiteitä, et asiassa voi olla toisenlainenkin kantaJa mitä omppuun tulee, niin juu kyllä. Hänen kaverinsa ovat kirjoittaneet tytöstä esim. irc-galleriaan blogeihinsa muistokirjotuksiaMUTTA SE EI OLE PERKELE SAMA ASIA KUN JULKAISTA IHAN KIRJA NIINKU KUNNON JULKISUUDESSA...Ja minusta Enkeli-Elisan tapaus eli käsittele Olivia Koivusen tapausta. Eikös Olivia tappanut itsensä hyppäämällä johonkin kuiluun ja Elisa taaskin lääkkeillä.En kyl yhtään ihmettele et miks Olivian vanhemmat ei haluu astuu vaikka julkisuuteen puimaan tätä tyttärensä kuolemaa...Nii eiks asia kannata sit hoitaa ennemmin feikillä et se menee vaan perille? Siitähän tässä kaikessa on kysymys.VAIKKA SE OIS FEIKKI - SE EI OIS EDELLEENKÄÄN SATUTTANU KETÄÄN, KUHAN KUKAAN EI OIS SAANU TIETÄÄ ET SE OLISI FEIKKI !!!!Se joka toi tällästä paskaa julkisuuteen - SE SILTÄ HYVÄLTÄ ASIALTA POHJAN TUHOS JA IHMISIÄ SATUTTI.Kaikessa ei tarvii olla rehellinen, jos haluu vaan hyvää !!!! ja sitä et haluu hyvää, ei tarvii pyytää anteeksMut mielipide asia tämäki.

Sitä ei voi välttämättä todistaa poliisi ellei nuori oo halunnu poliiseille tästä asiasta kertoa, ja sitähän ei läheskään moni kiusattu teini tee koska se on teinin aivojen mielestä noloa vasikoida... Eikä lääkärikään voi iskee Olivian päähän jotain piuhoja ja imee sieltä muistikuvia kiusaamisesta. Ei kai olla tieteessä vielä näin pitkälle menty.Mutta kaverit todistivat ja kertoivat että Olivia oli tosi kiusattu.Ja he myöskin varmasti asian parhaiten tietävät? Kyllä. Koska olivat Olivian kanssa samassa koulussa ja näkivät päivittäin salee sitä kiusaamista, se on myöskin ennemmin erittäin tod.näköistä että Olivia puhui ystävilleen kiusaamisesta mutta ei vanhemmilleen tai muille aikuisilleERITTÄIN TODENNÄKÖISTÄ. SANOISINKO JOPA ETTÄ 110% TODENNÄKÖISTÄ

Miten niin valhe ei satuta ketään? Tällä tarinallahan kirjailija on tahkonnut rahaa mm. yhdistyksen jäsenmaksuina ja kirjamyyntituloina jne. tarkoituksenaan hyötyä koulukiusatuista ja ihmisten sympatiasta. Ilman todenperäisyyttä kyse on vain törkeästä hyväksikäytöstä, ei suinkaan mistään autuaaksi tekevästi hyväntekijästä.Ps. yhdistyksen toimintaan ei pääse mukaan kuin maksamalla jäsenmaksuja. Siitä kertovat useat henkilöt tuolla fb:ssä. Rahankeruukusetus siis tämäkin.

mut mä en oo niin ehdoton ettenkö sallis pieniä valkoisia valheita jos sillä asialla koitetaan ajaa hyvää asiaa.vai onko kaikki tosiaan unohtaneet mikä tarkoitus sillä enkeli-elisa jutulla oli??ja mitä välii on esim. myöskään sillä et missä koulussa elisa oli. käsiteltiinköhän samaa asiaa myös olivian kohdalla? niin ymmärrän et väliä äideille ja isille siinä mielessä et tietäisivät missä kouluissa on tuollasia hulluja mielenvikasia kiusaajia, mut lohdutuksen sanana niitä on oikeasti joka kouluissa . . . en muista et oliviankaan koulua ois julkaistu. Eikä tarvii ihan senkään takia kun niille itse kiusaajillekin on varmasti ollu jo tarpeeks kova paikka se et Olivia tappo ittensä. Moni kiusaajakin kiusaa lapsellisuudesta ja kasvaa siitä jossain vaiheessa ulos. Harmi vaan et jotkut joutuu kärsii näinkin pahasti :((

Sillä tosiaan halutaan myöskin hyvää vaikka Elisa olisikin valhetta - halutaan saada kiusaaminen loppumaan ja että kaikilla olisi mukavaaMutta sitten myöskin jos kerätään ihan jäsenmaksujakin niin en tiedä... Se nyt kuulostaa ainakin todella törkeältä jo et pitää jostain liittymisestäkin antaa maksua...

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla