Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

PIKA! Vihreä parsa - kuoritaanko ennen keittämistä?

Vierailija
09.06.2012 |

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
09.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset


mistä roikkuu. Se parsa siis.

Vierailija
2/4 |
09.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosi tosi nuorta, pehmeää pikkuparsaa ei välttämättä tarvitse kuoria, mutta yleensä kyllä. Ihan alaosa katkaistaan pois, ja siitä ylöspäin kuoritaan tarpeen mukaan joko pikkuisen tai ihan kunnolla. Mitä isompi, kiinteämpi parsa, sitä enemmän kuoritaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
09.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on paksuja, kuori puoleen väliin.



Leikkaamiseen sijaan voit myös katkaista kovan osan alhaalta napsauttamalla.



Nam, älä keitä ihan lötköksi.

Vierailija
4/4 |
09.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta se kuori on siinä maukkain osa, semmoinen ruohoinen kiva maku. Minusta kyllä usein tuontiparsalle ei riitä parin sentin katkaiseminen tyvestä. Minä teen niin että väännän parsaa päistä katkaisten sen siitä mistä se luonnostaan katkeaa. Kauan sitten nostetusta parsasta voi mennä melkein puolet roskiin, mutta minusta parempi näin kuin syödä tympeää säikeistä ja sitkeää vanhan parsan tyveä.