Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä parsasta?

Vierailija
28.04.2012 |

Mies toi puntin ja en tiedä mitä tolle tehdä. Olen syönyt ravintolassa vaan. Apua!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
28.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuori, keitä, tarjoile paistetun lohen ja hollandaisekastikkeen sekä valkoviinin kanssa :)

Vierailija
2/6 |
28.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

(ihan tyvi saattaa olla kovaa), kuori vähän vartta, paista pannulla voissa ja nauti kampasimpukoiden (tai jonkin muun merenelävän) ja hollandaise-kastikkeen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
28.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö raakan on paljon parempaa. Kuorit ja lyhennä tyvestä sen verran kun on puumaista. Vihreetä parsaa ei kuulemma tarvi kuoria mutta kuka helvetti syö mitään kuorimatta, en itse ainakaan

Vierailija
4/6 |
28.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kääri parmankinkkuun ja paista pannulla ja tarjoa voisulan kanssa. Voisulaan voi laittaa sitruunaa tai limeä.

Vierailija
5/6 |
28.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Napsauta sormin tyvestä kova osa pois (katkeaa juuri sopivasti), huuhtele.



Keitä isossa paistinpannussa niin että varret kypsyvät ensin (itse laitan nuput nojalleen laidalle ja humpsautan ne sisään lopuksi pariksi minuutiksi. )



Keittoaika tuoreelle vihreälle parsalle on n. 5-10min.



Kaada vesi hellästi pois, nakkaa pannulle voita ja purista sitruunaa, pyörittele parsat siinä.



Syö sormin nupusta alkaen.



(Ne poisnapsautetut kannat voi kiehauttaa ja pakastaa tulevan sosekeiton mauksi)

Vierailija
6/6 |
28.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hieman öljyä, suolaa ja sitruunaa ja parmesanraastetta päälle.



Gratinoi uunissa grillivastuksen alla 5-8 minuuttia. Parasta!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi seitsemän