Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Syökö kukaan enää nykyisin verilettuja?

Vierailija
25.04.2012 |

Ja tekeekö niitä itse? Painiskellessani ikuisuusongelman "mitätänäänsyötäisiin" kanssa, mieleeni tuli, että veriletut vois olla hyviä. Mitenköhän uppoo perheelle?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rapeita ja ohuita, ei sellasia pehmeitä paksukaisia kun koulussa oli.



Valmisjauhetta ei enää tehdä ja itse en ala taikinaa väsäämään.

Vierailija
2/5 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen, eikä se tavallisia ohukaisia vaikeampi ole. Veripurkista löytyy resepti, mutta ei tarvitse niin paljon vettä läträtä, kaljasta puhumattakaan.



Syödään myös kampsuja (=veriohukaisten vahvempi versio, poronverestä) ja jauhemaksapihvejä.



Voithan kokeeksi ostaa kaupan eineslettuja ensin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsekin tykkään niistä ja mies myös.

Vierailija
4/5 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voithan kokeeksi ostaa kaupan eineslettuja ensin.


ja toisaalta, teen aika usein pinaattilettuja. Taidankin kokeilla seuraavaksi verilettuja.

Vierailija
5/5 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä vielä helppo ruoka, äkkiä niitä paistaa. Täällä olen kuullut tuosta jauheesta, mutta mä en ole tiennyt sellaisesta. Aina tehnyt verestä. Verta muuten ei saa likikään joka kaupasta ja nykyisin vain pakasteena.



Mun mielestä lapset tykkää yleensä kaikista letuista.



Mä teen aina silloin tällöin jauhemaksapihvejä, hyviä ovat ja käy hyvin pakkaseen.



Mummo- ja uraäiti Helsingistä

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi kaksi