Syökö kukaan enää nykyisin verilettuja?
Ja tekeekö niitä itse? Painiskellessani ikuisuusongelman "mitätänäänsyötäisiin" kanssa, mieleeni tuli, että veriletut vois olla hyviä. Mitenköhän uppoo perheelle?
Kommentit (5)
Itse teen, eikä se tavallisia ohukaisia vaikeampi ole. Veripurkista löytyy resepti, mutta ei tarvitse niin paljon vettä läträtä, kaljasta puhumattakaan.
Syödään myös kampsuja (=veriohukaisten vahvempi versio, poronverestä) ja jauhemaksapihvejä.
Voithan kokeeksi ostaa kaupan eineslettuja ensin.
Itsekin tykkään niistä ja mies myös.
Voithan kokeeksi ostaa kaupan eineslettuja ensin.
ja toisaalta, teen aika usein pinaattilettuja. Taidankin kokeilla seuraavaksi verilettuja.
Mun mielestä vielä helppo ruoka, äkkiä niitä paistaa. Täällä olen kuullut tuosta jauheesta, mutta mä en ole tiennyt sellaisesta. Aina tehnyt verestä. Verta muuten ei saa likikään joka kaupasta ja nykyisin vain pakasteena.
Mun mielestä lapset tykkää yleensä kaikista letuista.
Mä teen aina silloin tällöin jauhemaksapihvejä, hyviä ovat ja käy hyvin pakkaseen.
Mummo- ja uraäiti Helsingistä
Rapeita ja ohuita, ei sellasia pehmeitä paksukaisia kun koulussa oli.
Valmisjauhetta ei enää tehdä ja itse en ala taikinaa väsäämään.