Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tuli pahaa simaa

Vierailija
25.04.2012 |

Siis mikä meni pieleen? Tein siman ohjeen mukaan.. pidin huoneenlämmössä vuorokauden ja nyt on ollut jääkaapissa viis päivää. Rusinat ei ole noussut pintaan ja sima maistuu aivan laimealta sokeriliemeltä. Viemäriin menee.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitoit liian kuumaa vettä/tapoit hiivan?

Liian kylmää vettä, hiiva ei ole reagoinut?

Vierailija
2/8 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitoin hiivaa herneen verran, mutta se taisi olla liian vähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

neste oli kädenlämpöistä.

Vierailija
4/8 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitoin hiivaa herneen verran, mutta se taisi olla liian vähän.

herneen kokoinen pala on riittävä. Oliko neste liian kuumaa, kun hiivan lisäsit?

Vierailija
5/8 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

juurikin tuon 4 litraa, eikä neste ollut kuumaa. En ymmärrä..kai se täytyy hakea simat kaupasta.

Vierailija
6/8 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

sokeria pulloihin??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

huoneen lämmössä, niin alkaa käydä varmasti ja pulloihin ei kehity niin paljoa sitten painetta.



Jotenkin sulla on nyt hiivan käyttö epäonnistunut. Jos neste ollut sopivan lämmintä niin, en tiedä missä vika. Kävikö sima huoneen lämmössä olleessaan selvästi?

Vierailija
8/8 |
25.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaan ei ole valmista vielä? Hyvää pitää odottaa..