Miten tehdään joku perinnöttömäksi,

Vierailija

olen päättänyt, että mieheni 3-kymppinen hampparipoika ei saa pesästä penniäkään.

Miten ?

Kommentit (7)

Vierailija

USA:ssa voisit itse päättää, muuta sinne.... paitsi jos omaisuus on suomessa, ei sekään auta. Jos poika on rikollinen, sitten löytyy konsteja.

Vierailija

Varsinainen perinnöttömäksi tekemistä koskeva pykälä on PK 15.4.1: " Sen estämättä, mitä perillisen oikeudesta lakiosaan on säädetty, perittävä voi tehdä perillisen perinnöttömäksi, jos tämä on tahallisella rikoksella syvästi loukannut perittävää, hänen perimispolvessa olevaa sukulaistaan, ottolastaan tai tämän jälkeläistä. Sama on laki, jos perillinen jatkuvasti viettää kunniatonta tai epäsiveellistä elämää." ja edelleen 2 momentissa: "Perinnöttömäksi tekemisestä on määrättävä testamentissa ja samalla mainittava määräyksen peruste. Peruste on sen toteennäytettävä, joka vetoaa tähän määräykseen. "

Vierailija

Niin perii vain miehesi, ei sinua. Perinnöttä ei voi jättää, ellei ole tehnyt esim. murhaa tai jotain muuta vakavaa, joka voitaisiin katsoa loukkaavan perhettä syvästi.

Vierailija

Lainaus:

hunsvottielämä. muuten poika on oikeutettu lakiosaan.


hunsvottielämä ei riitä, ei riitä juoppous tai narkkariuskaan (todistetusti, testamentti kierrettiin). Testamentilla ei saa evättyä lakiosuutta. Ja tuon loukkaavan riskoksen pitää olla vakava ja teihin kohdistuva.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat