Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Juustokakussa liivateklönttejä, mikä meni vikaan?

Vierailija
05.04.2012 |

Mikä hitsi meni vikaan, kun liivatteella hyydytetty juustokakku on täynnä klönttejä? Tein mielestäni kaikki ohjeen mukaan tälläkin kertaa.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

liian kylmään sekoitit liivateliuoksen

Vierailija
2/6 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

saada tasaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

liivate jäähtyi liian nopeasti kun kaadoit, siinä vaihtoehdot

Vierailija
4/6 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

liian paljon sulatettavaa vesimäärää kohden.

Minulla kävi kerran noin tiramisun kanssa:(

Siitä lähtien olen aina varmentanut että liivate sulanut kunnolla.

Vierailija
5/6 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisäsitkö kuuman liivatteen sellaisenaan koko juustokakkumassaan vai vaiheittain (siis juustokakkuainesta liivatteeseen ensin jonkin verran, sitten liivateseosta juustokakkuainekseen)

Vierailija
6/6 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silloin näytti ja maistui ihan ok:lle, mutta hyytyneenä olikin sitten klimppikakku.

ap

Lisäsitkö kuuman liivatteen sellaisenaan koko juustokakkumassaan vai vaiheittain (siis juustokakkuainesta liivatteeseen ensin jonkin verran, sitten liivateseosta juustokakkuainekseen)