Juustokakussa liivateklönttejä, mikä meni vikaan?
Mikä hitsi meni vikaan, kun liivatteella hyydytetty juustokakku on täynnä klönttejä? Tein mielestäni kaikki ohjeen mukaan tälläkin kertaa.
Kommentit (6)
liivate jäähtyi liian nopeasti kun kaadoit, siinä vaihtoehdot
liian paljon sulatettavaa vesimäärää kohden.
Minulla kävi kerran noin tiramisun kanssa:(
Siitä lähtien olen aina varmentanut että liivate sulanut kunnolla.
Lisäsitkö kuuman liivatteen sellaisenaan koko juustokakkumassaan vai vaiheittain (siis juustokakkuainesta liivatteeseen ensin jonkin verran, sitten liivateseosta juustokakkuainekseen)
Silloin näytti ja maistui ihan ok:lle, mutta hyytyneenä olikin sitten klimppikakku.
ap
Lisäsitkö kuuman liivatteen sellaisenaan koko juustokakkumassaan vai vaiheittain (siis juustokakkuainesta liivatteeseen ensin jonkin verran, sitten liivateseosta juustokakkuainekseen)
liian kylmään sekoitit liivateliuoksen