Lihapullavinkkejä kehiin
Olisi paistijauhelihaa ja purkki kermaa, josta menee juuri päiväys eli haluaisin sen myös käyttää pois.
Millä saisin vaihtelua lihapulliin iänikuisten tavispullien sijaan? Sipulia en haluaisi laittaa, mutta muuten ihan kaikki käy.
Miten maustaisin kermakastikkeen?
Kommentit (9)
mausteita, vaikka raejuustoa ja paprikasilppua ja jauhelihat ja sekoita.
Paista pannulla, lisää kerma ja anna hautua hetki.
Minulla ei kovin kummoisia mureke/lihapulla/jauhelihapihvireseptejä ole, kun aina heitän kulhoon vain kaikkea, mitä kaapeista löytyy.
Mä laitan usein lihapulliin parmesanjuustoa, pilkottua aurinkokuivattua tomaattia, hienonnettuja yrttejä sekä paprikajauhetta ja paljon mustapippuria.
ei saisi kiistellä, mutta paistijauhelihasta tulee kyllä tosi kuivat lihapullat.
Sitä nyt sattui olemaan ja kermalla ajatellin ne "kosteuttaa" kastikkeeseen heittämällä.
se on usein juuri se, millä tehdään ne "mummon" lihapullat. Tai nelimauste.
Feta-juusto ja Aura-juusto kohtuudella käytettynä antaa hyvän säväyksen, samoin jotkut yrtit hienonnettuna, esim. persilja, korianteri.
Tero
Käytetään kreikkalaisessa keittiössä (varmaan muuallakin, mutta siellä olen törmännyt).
joskus porkkanaraastetta sekaan. Käy ihan paistaessakin jauhelihaa.
ap