Pysyvä ajokortti ja Kilon poliisiasema...

Vierailija

Onko kukaan viime aikoina käynyt hakemassa pysyvää ajokorttia Kilon poliisiasemalta? Miten tuo käytännössä onnistuu? Riittääkö, että ottaa mukaan väliaikaisen ajokortin, uuden passikuvan (pysyvää ajokorttia varten) ja sen todistuksen missä pyydetän näyttämään poliisiasemalla pysyvää ajokorttia haettaessa? Otetaanko poliisiasemalla sitten vain vuoronumero vai miten?Eikös se ollutkin niin, että jos haluaa uuden kuvan pysyvään ajokorttiin, se ei maksa mitään?

Kommentit (8)

Vierailija

Ei mulla mitään ongelia viime keväänä ollut hakea pysyvää ajokorttiani Kilon kyttikseltä. Sattui olemaan koulusta vapaata, niin en edes viitsinyt varata aikaa. Odottelin kyllä jonkin aikaa, mutta en mitenkään tuhottoman kauaa. Ojensin ajokoulun paprut ja vanha kuva kelpasi vielä, niin en edes tarvinnut uutta kuvaa. Henkkarit ja vanha ajokortti oli mukana. Jos haluat uuden kuvan, joudut kyllä maksamaan sen kuvan hinnan (automaatti/kuvaaja), mutta oletettavasti et joudu maksamaan siihen ajokorttiin mitän ylimääräistä.

Vierailija

maksamaan uuden kuvan hinnan!Pidätkö mua ihan tyhmänä?Yritin varata ajan, mutta kun klikkaan "ajokorttihakemus" siellä varauspalvelussa, ei mitään tapahdu!Lukee, että "muodostetaan yhteyttä" mutta sitten se vaan pysähtyy! Että se siitä ajanvarauksesta sitten!Ja ei, älkää nyt käsittäkö väärin että teille huudan. Pakko vaan purkaa tämä johonkin...

Vierailija

Joten varaa rahaa mukaan. Se kerrotaan vasta tiskillä. Tai kyllä lukee jollain minipienellä präntillä jossain takanurkan ilmoitustaululla, mikä heidän mielestään on riittävää tiedotusta.Jonotusajat on tosi pitkät. Mulle kävi samoin, ettei netti toiminut, jonotin kaksi tuntia, en voinut enää jäädä, sain neuvonnasta varattua ajan. Kun seuraavan kerran pääsin tiskille asti, niin selvisi ettei kortit käy. Jee.

Vierailija

eli klikkaat ajokorttihakemus. Sitten rullaat samalla sivulla alaspäin ja klikkaat haluamaasi poliisiasemaa, sitten vasta tulee seuraava sivu, jolta voit valita ko aseman vapaista ajoista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat