Voinko kieltää lapseltani potkumopoilun päiväkodissa?

Vierailija

Nimimerkillä: viime kesänä kolmet lenkkarit ostanut, kun potkumopoilussa kuluivat puhki.

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

voit tietysti kieltää lapseltasi kaiken mahdollisen liikkumisen, ettei vaan muutkaan vaatteet kulu.toinen vaihtoehto on, että hyväksyt sen tosiasian että lapsi liikkuessaan kuluttaa vaatteitaan. Ja mietit mistä niitä saa edukkaasti...

Vierailija

kirppiskenkiä, onko sekään kasvavalle lapselle ok?En tosiaankaan osta kaupasta 25€:n lenkkareita, jotka ajetaan potkumopolla viikossa puhki.

Vierailija

niin ei mene pilalle. Mun lapsi on potkutellut lapsena, ja ei sen kengät siitä pilalle menneet. Ihan normaalia, että kahdet kengät meni kesässä ( +kevät +syksy). Johan se jalka kasvoikin siinä aikna, että oli toinenkin syy ostaa uudet.

Vierailija

päiväkotiin ja käyttäkää niitä 25 euron lenkkareita muuten. 25 euron lenkkarit eivät muuten välttämättä ole jalalle yhtään paremmat kuin kunnolliset kirpparikengät...Jos lapsi kerran potkuttelee ison osan ulkoiluajastaan päiväkodissa, on varmaan aika sama mitkä kengät hänellä on siellä jalassa. Mutta ei kai ne kengät viikossa sielläkään puhki kulu, jos viime kesästä selvisit kolmen kenkäparin ostolla... :)

Vierailija

Lainaus:

käyttämään potkuladan omaa jarrua, ei kenkää. Jos omaa jarrua ei laudassa ole, on se pistettävä roskiin!


tarkoitetuista potkumopoista.

Juu, ja lapsi oli 1v. kun aloitti päivähoidon.

Vierailija

Kuulostaa tutulta. Jos voin yhtään lohduttaa, niin lapsesi onneksi kasvaa ja kehittyy. Tuskin enää ensi kesänä potkumopoilu kiinostaa. Mikäli piha on asfaltoitu, niin se rikkoo vielä nopeammin kengät :(Muistaakseni tarjoustalossa oli 5 € lenkkareita, joita käytimme..aina meni isonvarpaan kohdalta rikki.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat