Miten teette uunilohen?
Mulla on tuolla joku creme bonjour tms tuorejuusto sössökin, yrttien makuinen. kippaanko sen vaan lohen päälle ja uuniin? Vai laitanko mukaan kermaa tai jotain muuta?
Kommentit (5)
Nypin ruodot, laitan vuokaan nahkapuoli alaspäin. Päälle suolaa ja pippuria. Levitän kerroksen sinappia päälle ja siihen päälle mantelilastuja.
En laita kermaa tai muutakaan.
Mutta tuo on niin makuasia. Jos nakkaat päälle sen Creme Bonjourin niin laitat joko kermaa tai et. Itse en laittaisi ettei mene liian veteläksi. Suolan ja pippurin laittaisin kuitenkin ennen sitä.
Mä laitan suolaa ja pippuria. Tilliä jos on. Nahkapuola alaspäin. Mulla on sellainen pikkuinen sähkögrilli, jolla tulee tosi hyvä. Varmaan uunin grillivastuksetkin toimisi yhtä hyvin, en ole kyllä ite kokeillu.
ja kumoan päälle tomaattimurskaa, valkosipulia, oliiveja, paprikaa ja mausteita mitä milloinkin
ja kermaa ja sitruunapippuria päälle.
175astetta n 30min. Nam.