Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paistetaanko pannari keskellä uunia?

Vierailija
10.03.2012 |

Viimeksi kun tein, ohjeessa oli paistoaika 30min. 30 min jälkeen pannari oli edelleen sisältä raakaa, laitoin uudestaan uuniin, paistoin vielä n. 15min.

Lopputulos oli kuitenkin että pannari oli edelleen sisältä hieman raaka ja päältä jo vähän liiankin kypsä.



Miten te mestarileipurit saatte pannarin onnistumaan ja missä lämpötilassa, ja millä korkeudella sen paistatte?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
10.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiukan keskitasoa alempana. Ainesosatkin voivat vaikuttaa.

Vierailija
2/6 |
10.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Opetin tyttärelleni pannukakun teon hiljan, niin tuli siinä mitattua aineetkin, yleensä tulee tehtyä rannetuntumalla. Tätä syödää isein illalla saunan jälkeen.

5,5 dl maitoa

3,5 dl vehnäjauhoja

2 munaa

1 tl suolaa

Nuo sekasin, vatkaa huolella. Löysästä taikinasta pannukakku on aina parempaa. Uuni 225 ja n. 2 rkl voita syvälle pellille ja uuniin. Kun voi ruskistunut kääntele peltiä että tulee koko pelti voideltua, sitten kaadat taikinan pellille ja keskitasolle paistumaan. Meidän uunissa optimiaika on 23 min. Herkkuhetkiä! T. Kokkaileva iskä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
10.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

200 ja 20-25 min

Vierailija
4/6 |
10.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset


Kiitos vinkeistä!





Tein oheisen linkin takaa löytyvällä ohjeella paistoin 225 asteessa siinä keskiosan alemmalla tasolla. Paistoaika n. 40 min kun puolen tunnin kohdalla näytti päältä ihan liian vaalealta vielä.





http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukak…



En vissiin sitten vaan osaa tehä näitä kun aina menee pieleen :(



ap

Vierailija
5/6 |
10.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset


Kiitos vinkeistä!

Tein oheisen linkin takaa löytyvällä ohjeella paistoin 225 asteessa siinä keskiosan alemmalla tasolla. Paistoaika n. 40 min kun puolen tunnin kohdalla näytti päältä ihan liian vaalealta vielä.

<a href="http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukak…" alt="http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukak…">http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukak…;

En vissiin sitten vaan osaa tehä näitä kun aina menee pieleen :(

ap


Leivinjauhetta...? Pannukakkuun? No ei. Tuossahan on ihan toimivan näkönen ohje ylempänä, et sitten siitä tehnyt.

Vierailija
6/6 |
12.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö pannari kuulukin olla vähän kuin raaka, muutenhan se on pahvia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi kuusi