Täytekkuleipurit, auttakaa!!
Tein täytekakkupohjan, 4 munaa, ja piti laittaa 1,5 dl jauhoja, ja 1/5 dl perunajauhoja, mutta laitoin vahingossa 1,5 dl perunajauhoja. Taikina tuntui vähän oudon paksulta, mutta en tajunnut siinä vaiheessa mitään. Voiko pohjan käyttää, vai meneekö roskiin?
Kommentit (5)
täytekakkua, jos vaikka kostutan vaan enemmän ja vähän aiemmin ennen tarjoilua, että siis ehtii kostua kunnolla, ja teen normaalin täytekakun. Ulkomuotoon ei vaikuta, mutta taitaa olla vaan aika kova... ap
Kun olet paistanut sen, niin sillähän se selviää. Reipas kostutus pelastaa paljon. Kyllä se voi ihan syötävä olla, jos ei ole liian tiivis
niin hyvä siitä tulee. Tein kerran tarkoituksella suklaakakkupohjan pelkällä perunajauholla, kun piti saada gluteeniton kakku, mutta kaupassa ei enää kerinnyt käymään. Pohjasta tulee vähän jämäkämpi ja tuhdimpi, mutta paremmalla kostutuksella saa ihan hyvän.
Otin sen uunista, ja aika jämäkältähän tuo vaikuttaa, mutta pistän kostumaan tänä iltana, juhlat vasta lauantaina, joten toivottavasti saan siitä hyvän :) ap
huonollekin pohjalle voi olla kayttoa, jos peittaa vaikka koristeilla ja piilottaa kreemin alle.