Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Täytekkuleipurit, auttakaa!!

Vierailija
08.03.2012 |

Tein täytekakkupohjan, 4 munaa, ja piti laittaa 1,5 dl jauhoja, ja 1/5 dl perunajauhoja, mutta laitoin vahingossa 1,5 dl perunajauhoja. Taikina tuntui vähän oudon paksulta, mutta en tajunnut siinä vaiheessa mitään. Voiko pohjan käyttää, vai meneekö roskiin?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
08.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset


huonollekin pohjalle voi olla kayttoa, jos peittaa vaikka koristeilla ja piilottaa kreemin alle.

Vierailija
2/5 |
08.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

täytekakkua, jos vaikka kostutan vaan enemmän ja vähän aiemmin ennen tarjoilua, että siis ehtii kostua kunnolla, ja teen normaalin täytekakun. Ulkomuotoon ei vaikuta, mutta taitaa olla vaan aika kova... ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
08.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun olet paistanut sen, niin sillähän se selviää. Reipas kostutus pelastaa paljon. Kyllä se voi ihan syötävä olla, jos ei ole liian tiivis

Vierailija
4/5 |
08.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin hyvä siitä tulee. Tein kerran tarkoituksella suklaakakkupohjan pelkällä perunajauholla, kun piti saada gluteeniton kakku, mutta kaupassa ei enää kerinnyt käymään. Pohjasta tulee vähän jämäkämpi ja tuhdimpi, mutta paremmalla kostutuksella saa ihan hyvän.

Vierailija
5/5 |
08.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otin sen uunista, ja aika jämäkältähän tuo vaikuttaa, mutta pistän kostumaan tänä iltana, juhlat vasta lauantaina, joten toivottavasti saan siitä hyvän :) ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi kahdeksan