Mies!Kiihottaako ejakuloiva nainen enemmän ?

Vierailija

Kommentit (15)

Vierailija

oma mieheni kiihottuu satasella, jos ejakuloin. Seksi on todella "väkevää" tällöin. Viimeksi mies sai minut ejakuloimaan jo pelkästää sormeilemalla minua. Kun tulin kävi aivan hullun kiihottuneena panemaan minua :). Aivan ihanaa seksiä.

Vierailija

Kun nuolen pillua kokonaisvaltaisesti, on todellä kiihottavaa kun saa nesteet kasvoille. Sitten alkaakin tämän jälkeen raivoisa nainti,mikä on tämän parempaa?.

Vierailija

Siis en toki joka kerta. Meillä miehen kanssa ollut vähän hiljaista seksin saralla viime aikoina. Mutta ejakulaationi sai miehen aivan kiimaiseksi...3

Vierailija

saatan tehdä sen 2-6 kertaa. Harvemmin jä yhteen.

Varmemin sormeimalla/nuolemalla ja miehen ollessa päällä. Vielä varvemmin kun seison ja mies sormeilee. välillä ei tarttee, kun hieroa pari minuuttia.-nolokas märkäliisa-

Vierailija

Seukkasin aikoinaan ejakuloivan naisen kanssa ja minusta se oli mahtavaa. Tuntui itsestäkin hyvältä kun näki että toinen sai tuntuvan orkun.

Sääli vaan kun sukset meni ristiin enkä sen jälkeen ole ejakuloivaan naiseen törmännyt.

Vierailija

jos "ruiskis" on melko vähäinen niin samaan "limaisuuteen" se menee muun kanssa mutta jos nestettä on enemmänkin, se voisi suoraan sanottuna jopa vähän häiritä. Vastaus kysymykseen: ei kiihota enempää mutta omakohtaista kokemusta ei ole.

Vierailija

ole mitään tekemistä orgasmin kanssa. Lisäksi meitä ei ole kovin monta, joille tämä on edes mahdollista. Orgasmin tullessa ejakulointi kyllä voimistaa tuntemuksia, mutta se voi tulla ilman, että saa orgasmia. Yleensä en edes saa orgasmia miesten kanssa, paremmin yksin sormipelillä.t. ejakuloiva nainen

Vierailija

Silloin kun en vielä tiennyt, että ejakulaatio ei tuotakaan nautintoa, mikä on siis ihan päinvastaista kuin mitä luulin ensin, niin silloin se oli maailman paras juttu. Mikäs sen parempaa kuin tietää varmuudella että nainen laukeaa, vaikkakin kuvaruudulla. Naisen ejakulaatio oli kuin Jeesuksen toinen tuleminen (pun not intended), pyhä varma merkki siitä että nainen laukeaa, kuin Graalin maljan olisi löytänyt. Vain pornossa näkemäni naiset spruittailivat. En uskaltanut ottaa asiaa esille yhdenkään naisen kanssa, kysyä että tuntuuko se nyt niin hyvälle, ennen kuin paaaaljon myöhemmin, erään luotettavan naisen kanssa. Hän oli ensimmäinen jolta kysyin mitä hän tiesi ejakuloinnista ja miten hyvältä se tuntuu. Hän sitten vastasi myös että "Ei se tunnu juuri miltään". Silloin karisi sekin fetissi. Yksi hyvä esimerkki siitä että tietämättömänä oli autuaampi olo. Paljon, paljon autuaampi. Jumalauta että laukesin vuorenvarmasti aina kun näin nesteen vähänkin lentävän ja naisen ynähtävän samalla.- miäs

Vierailija

mutta kertoo siitä, että on kiihottunut tai ihan hilkulla, että saa orgasmin. Olen muutamia kertoja elämässäni ennen tosi isoa orgasmia omasta mielestäni ejakuloinut.

Joskus sellainen solahdus kirkasta ja hajutonta "vettä" on tullut myös housuihin kun olen ollut tosi kiihottunut (esim. ajatellut jotain fantasiaa ja ollut pitkään puutteessa), vaikka mitään stimulaatiota ei ole ollut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat