Lue keskustelun säännöt.
Kehtaanko tehdä tänään piirakan, jonka tarjoan sunnuntaina puoliltapäivin?
17.02.2012 |
Olisi enemmän aikaa tänään... Säilyykö savulohipiiras 2vrk hyvänä?
Kommentit (5)
leivoitko sen jo vai vasta sunnuntaina? Ymmärrän mitä tarkoitat. Mullakin tulee toisinaan vastaan asioita, jotka tekisi mielellään heti (jos on aikaa), mutta pakko lykätä tulevaisuuteen ;)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kinkkupiirakan olen ainakin pakastanut, kalasta en tiedä , miten vaikuttaa makuun. Lämmittää ennen tarjoilua, otan aina sulamaan ajoissa, jäistä piirakkaa kun lämmittää niin kuivuu helposti.
Kalapiirakkaa en muutenkaan kyllä valmistaisi kuin aikaisintaan edellisenä päivänä.
vaikka en epäile sen pilaantuvan, jos kylmässä säilytät. Lohi vaan mielestäni maultaan jotenkin "härskiintyy" tai jotain, jos se seisoo pitempään. Erehdyin kerran ostamanaan kaupasta eineksen, lohipizzan. Oli kamalaa ;( Onko sinun pakko tehdä nimenomaan lohipiiras?
Sitä paitsi, aiotko tarjota piirakan lämpimänä? Silloinhan sinun nimenomaan pitää lämmittää se sunnuntaina. Eikö se olis herkullisempaa lämpimänä, tuoreena, vasta uunista tulleena? Tämä on kuitenkin vain minun mielipiteeni.