Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi tuttelin purkki uudistettu?

Vierailija
15.02.2012 |

Tietääkö kukaan, miksi tuttelipurkki 500ml on nykyään kovaa, muotoiltua muovia? Entiset pahvipurkit oli helpompia kierrättää eivätkä tukkineet koko roskista.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
15.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muotoilukin on ihan pepusta kun vievät tuollaisina enemmän tilaa.



Ainoa hyvä puoli noissa on että reissussa on kätevää kun on kierrekorkki.

Vierailija
2/3 |
15.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun on pidettävä avattuna kylmässä. Toinen ketju täällä kertoo, että tutteli on loppumassa kaupoista, onko tutteli siis nyt eri valmistajan tuote?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
15.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotimainen äidinmaidonkorvike on loppumassa kaupoista.



Valio on lopettanut suositun Tuttelin sekä pikkulasten vellien ja puurojen valmistuksen Danonen tytäryhtiö Nutricia Baby Oy:lle.



Yhteistyösopimuksen päättyminen näkyy jo vähittäiskaupoissa. Viimeisiä kotimaisia tuotteita on jo alettu hamstrata koteihin.



Suomalaisen äidinmaidonkorvikkeen tarina ei pääty tähän. Valio suunnittelee oman tuotannon käynnistämistä uudelleen.



”Olemme suunnitelleet markkinoilletuloa tuotteilla, joiden kohderyhmänä ovat alle yksivuotiaat lapset”, tulosyksikön johtaja Sami Nupponen kertoo.



Suunnitelmista kerrotaan tarkemmin vielä tänä keväänä.



Toistaiseksi kaikki Suomessa myytävät äidinmaidonkorvikkeet tuodaan ulkomailta. Nutrician Tutteli valmistetaan tällä hetkellä Hollannissa, käyttövalmiit vellit Belgiassa ja puurot Ruotsissa.



Tutteli- ja Muksu-tuotemerkit sekä liiketoiminnat siirtyivät Valiolta Nutricia Babyn omistukseen vuonna 2004.



Valmistus säilyi kaupasta huolimatta Valion Turengin tehtaalla aina viime vuoden loppuun asti.

Tarja Halla



http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/valio-luopui-tuttelin-valmistu…