Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kiire! Pitääkö parsakaali aina keittää vai voiko sen myös paistaa kypsäksi???

Vierailija
13.02.2012 |

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
13.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitäisi olla pieniksi pilkottu ja riittävästi höyryä, jotta pannulla kypsyisi.

Vierailija
2/10 |
13.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

en varsinaisesti paista, mutta öljyä pannulle ja miedolla lämmöllä kypsähköksi, ihan sairaaaaan hyvää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
13.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei takuulla ole kiehauttaminen parasta!



Voita pannulle, pilkotut parsakaalit (ja m,itkä tahansa kasvikset) pannulle, muutaman minuutin kuumennus ja se on siinä. Myllystä pyöräytys suolaa. Juhlapäivänä tilkkanen kermaa.



Liian kypsäksi paistaminen pilaa tuotteet.

Vierailija
4/10 |
13.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei ole tullu mieleenkään että se olisi pakko jotenkin prosessoida. Kaalta, lanttua ja porkkanaakin ihan raakana.

Perunaa en kyllä ole vielä taipunu järsimään.

Siis joo, kyllä tykkään niistä myös muhennoksissa ja keitettynäkin.

Vierailija
5/10 |
07.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ihmeessä ei voisi paistaa? :o

 

Parsakaalta syödään meillä yleensä wokeissa, joskus harvoin myös piirakoissa. Keitetty parsakaali kuulostaa jotenkin... vetiseltä ja mauttomalta.

Vierailija
6/10 |
07.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.09.2013 klo 08:53"]

Miksi ihmeessä ei voisi paistaa? :o

 

Parsakaalta syödään meillä yleensä wokeissa, joskus harvoin myös piirakoissa. Keitetty parsakaali kuulostaa jotenkin... vetiseltä ja mauttomalta.

[/quote]

 

Myös parsakaalin voi keittää al dente, samoin maustamista kannattaa kokeilla. Ei ole ruoka-aineen vika jos kokki on tumpelo....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
07.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan keittänyt tai paistanut. Parsakaalista nypitään sellaisia 4-6 cm kokoisia nuppuja, laitetaan yhdelle ruokalautaselle ja vajaa puoli desiä vettä. Mikroon kuvun alle 4-5 minuuttia ja höyry kypsentää. Keittämällä tuhoat kaikki vitamiini, paistamalla paljon muutakin.

Vierailija
8/10 |
07.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höyryttäessä tai paistaessa kannattaa ensin laittaa pannulle/ kattilaan kypsymään siivutetut varret. Ne vaativat vähän pidemmän kypsymisajan kuin nuput, mutta hirveää haaskuuta on heittää ne pois!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
07.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä voi paista! Voita, valkosipulia, suolaa ja pippuria... nam!

Vierailija
10/10 |
07.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaali, kaalia ...

 

 

Mutta raakana, keitettynä, höyrytettynä tai paistettuna, kullekin makunsa mukaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi kuusi