Siis miten noi Master Chef kilpailijat on noin huonoja.
Se yksikin ei osannut tehdä sienikastiketta ja luuli suppilovahveroita kantarelleiksi.
Mä olen ruoanlaittajina todellinen Master of the Universe -chef verrattuna noihin kaikkiin. Ja todellakin tajuan, että asioiden keittovesi on suolattava kunnolla.
Kommentit (12)
Siellä semifinaalivaiheessa kilpailijoiden piti tunnistaa valmiista ruokaannoksetsa. mitä raaka-aineita siinä oli käytetty. 2 kahdeksasta ei erottanut sikaa lampaasta. Ruoka-annos oli aika tyyppillinen Lähi-Idän ruoka. Jo pelkällä yleisisvistyksellä olisi voinut arvata, ettei siihen kuuluis sianliha. Lammas oli mun mielestä ihan tunnistettavan näköinen, siis viipaleina, ei paloina.
Se yksi "fine dining -mies" ei ymmärtänyt, että valkuaisia vaahdotettaessa pitää valkuaiset ja keltuaiset erotella, vaan pläjäytti munat sellaisenaan samaan kulhoon. Sitten seisoskeli tumput suorana, kun ei pystynyt tekemään koko tehtävää. Musta ei voi tehdä fine diningia, ellei osaa edes perusasioita.
Näemmehän me sinut ensivuonna tuossa samassa kisassa ? Ja lähetä av:n mammoille terveisiä sitten telkusta =)
Se yksi "fine dining -mies" ei ymmärtänyt, että valkuaisia vaahdotettaessa pitää valkuaiset ja keltuaiset erotella, vaan pläjäytti munat sellaisenaan samaan kulhoon. Sitten seisoskeli tumput suorana, kun ei pystynyt tekemään koko tehtävää. Musta ei voi tehdä fine diningia, ellei osaa edes perusasioita.
että keltuaista meni joukkoon.
tyypit tunnistaneet edes ruoka-ainetta mitä valmistivat. Se vähän hirvittää kun on vuosikausia oltu hienostoravintolassa töissä eikä edes tiedetä mitä lihanpalaa kokataan. Onkohan ne edes kuulleet ruoka-allergioista ym vai kierittelevätkö vaan kikkareita pikkurilli pystyssä.
selvästi heikommat suoritukset kuin vaikka USA:n tai Australian amatöörisarjassa.
Kertoo surullista kieltään meikäläisestä ruokakulttuurista ja siitä nollavaivasta, jonka ruoanlaitto saa aiheuttaa.
ja lihat tulee jostain brasiliasta niin ei se varmaan houkuta panemaan parastaan. Ihmiset luulee syövänsä kotimaista ja niitä huijataan mennen tullen.
raaka-aineensa itse ja tietävät tasan tarkkaan mitä ostavat. Tietyt suomalaiset lihakarjankasvattajat eivät varsinaisesti joudu kaupittelemaan lihojaan mitenkään, niille soitetaan kotiin ja lihat viedään käsistä.
Toki jos tarkoitit hienostoravintolalla jotain Rossoa, niin asia on eri.
että tuontilihat menee ravintoloihin. Siksi teen ruokani itse kotona niin ei tule chileläistä kökköä tassille.
mutta eivät 'hienostoravintoloihin'.
että tuontilihat menee ravintoloihin.
viime vuonnakin siellä oli tyyppejä jotka eivät tunnistaneet silakkaa. No toivottavasti joukossa on hyviäkin kotikokkeja. Se jää nähtäväksi.
Perusraaka-aineissa epäselvyyttä, eikä osaa niitä edes käsitellä. Ovat ihan kujalla siitä, mitä ja miten maustetaan. Ja annosten ulkonäkö! OMG! Rekkamiesten annoksia tai sitten mukataiteellisia "luomuksia". Kotikokki olen, mutta edes kotiruokani ei näytä tolta, mitä heikoimmat valmistaa. Onhan siellä joku lahjakaskin.