Valkosuklaajuustokakun hyytyminen
Ajattelin tehdä illaksi valkosuklaajuustokakun. Ohjeessa sanottiin että pitää antaa hyytyä seuraavaan päivään, menikö ideani nyt pilalle? Vai ehtisikö kakku hyytyä jääkaapissa jos teen sen puolen päivän aikaan ja syödään kahdeksan aikaan illalla?
Kommentit (6)
olevan hasselpähkinöitä ja jossain ruokaohjelmassa laittoivat rouhittua hasselpähkinää johonkin saman tyyliseen kakkuun. Olisiko hyvä idea rouhia pähkinät pieneksi ja laittaa esim. pohjan kaurakeksi-voin sekaan?
ja voi laittaa pähkinät pohjaan tai sitten ite täytteeseen tuomaan vähän pureskeltavaa :)
mutta katsi että ei ota makuja esim. sipulista. Imaisee rasvaisuutensa takia herkästi jääkaapin hajut. Pohjan saat hyytymään tunnissa ja kuorrutteen 4 tunnissa, olen kokkellut mangojuustokakun kanssa. Eniten aikaa vei se mango tai mansikka)kuorrute, mutta sinulla ei ilmeisesti ole hedelmäpintaa.
vastauksista. Lähden siis kauppaan tuorejuuston ostoon ja pyöräytän kakun illaksi jääkaappiin. ap
Ehtii hyytyä illaks.Tosin parempi olisi antaa olla seuraavaan päivään mutta itsekin olen joskus sortunut jo illalla kakkua syömään jos olen sen vasta aamulla tehnyt :)