kiusausta tarjolle ruokavieraille, apua!
Ruokavieraita tulossa viikonloppuna ja ajattelin pääruuaksi kiusausta, sivuun esim. uunilohta, salaatteja yms. Mutta, kysymys kuuluu, paistanko kiusaukset jo edellispäivänä ja vain lämmitän ennen vieraiden tuloa, vai paistanko sunnuntaina, kun vieraat tulevat?
mikä on yleisesti suositus, jostakin löysin maininnan, että uudelleen lämmitys tekee kiusauksista maukkaampia?
Kommentit (4)
En siis tiedä mitä tarkoitat tuolla ruoalla.
juuri uunista otettuna pienen vetäytymisen jälkeen, jolloin juustokuorrotus on maukasta ja rakenne napakkaa.
Ne ei menetä siitä mitään.
Mutta ei se niitä toisaalta myöskään merkittävästi paranna, että niitä moneen kertaan lämmitetään. Siis olettaen, että ne on kuitenkin kypsiä. Mikään ei ole hirveämpää kuin puoliraaka kiusaus - vaikka kylmä kiusaus pääsee aika lähelle, joten jos lämmität, pidä sitten huolta, että se lämpenee myös keskeltä vuokaa....
eikö kukaan osaisi auttaa?