Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

kiusausta tarjolle ruokavieraille, apua!

Vierailija
03.02.2012 |

Ruokavieraita tulossa viikonloppuna ja ajattelin pääruuaksi kiusausta, sivuun esim. uunilohta, salaatteja yms. Mutta, kysymys kuuluu, paistanko kiusaukset jo edellispäivänä ja vain lämmitän ennen vieraiden tuloa, vai paistanko sunnuntaina, kun vieraat tulevat?

mikä on yleisesti suositus, jostakin löysin maininnan, että uudelleen lämmitys tekee kiusauksista maukkaampia?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
03.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikö kukaan osaisi auttaa?

Vierailija
2/4 |
03.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

En siis tiedä mitä tarkoitat tuolla ruoalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
03.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

juuri uunista otettuna pienen vetäytymisen jälkeen, jolloin juustokuorrotus on maukasta ja rakenne napakkaa.

Vierailija
4/4 |
03.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne ei menetä siitä mitään.



Mutta ei se niitä toisaalta myöskään merkittävästi paranna, että niitä moneen kertaan lämmitetään. Siis olettaen, että ne on kuitenkin kypsiä. Mikään ei ole hirveämpää kuin puoliraaka kiusaus - vaikka kylmä kiusaus pääsee aika lähelle, joten jos lämmität, pidä sitten huolta, että se lämpenee myös keskeltä vuokaa....

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän neljä