Vierailija

Vauvaa ei ole tulossa, vaikka ikää alkaa kohta olla. No, sitten kun Jenni tulee raskaaksi, niin ukko vaan matkustelee ympäri maailmaa Suomea edustamassa. Kun vauva syntyy, niin sen kanssa pitää reissata. Ok, apujoukkoja varmasti löytyy, mutta vauvalle olisi parempi, jos äiti ja isi olisivat tavallisia ökyporvareita, eikä presidenttipari.Siksi ei Saulille. Vauvan vuoksi.

Sivut

Kommentit (35)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jenni haluaa todennäköisesti lapsen. Jos ei heti, niin muutaman vuoden sisällä.Lainaus:

Sauli on liian vanha isäksi.


mutta hän ei ollutkaan presidentti. Eikä sellaiseksi tulekaan... Saulista tulee pressa, mutta säälittää se vauva jo etukäteen.Lainaus:

Ikää kun pamautti päivin paksuksi


Harmittaa ihan etukäteen. Mistä sen tietää jos vaikka kärsivät lapsettomuudesta. Ties vaikka ovat yrittäneet lasta jo parin vuoden ajan.

Lainaus:

Eiköhän se tuossa perheessä ole jo puhuttu valmiiksi, ei vauvoja ukki-ikäiselle.
Jenni on niin äidillisennäköinen että ihme jos ei jälkeläisiä hommaa.

Tai sittenulkonäkö pettää pahemman kerran.

sitten Jenni on todennäköisesti iskenyt Saulin vain vallankiilto silmissä. Sitä vähemmällä syyllä JEnni pressanrouvaksi!Mutta joo, ihmettelen suuresti, jos eivät vauvaa yritä. Saulin lapset ovat jo aikuisia (ovatko Jenniä vanhempiakin), joten voi ihan hyvin haluta "toiselle kierrokselle" myös vauva-asiassa. Helppoahan se on sikälikin, että vanha mies voi vauvan saada ja sikäli, että taloudellisessa mielessä ei ole huolia. Ajatus vauvaperheestä presidenttiperheenä ei silti kuulosta hyvältä. Tässä tapauksessa vauva ei juuri näkisi isäänsä tai sitten reissaisi jatkuvasti (äiti ja isi edustamassa, vauva lapsenhoitajalla).Ottihan ne jo koirankin! :) Useinhan se menee niin, että eka koira ja sitten vauva.Lainaus:

Eiköhän se tuossa perheessä ole jo puhuttu valmiiksi, ei vauvoja ukki-ikäiselle.


Lainaus:

sitten Jenni on todennäköisesti iskenyt Saulin vain vallankiilto silmissä. Sitä vähemmällä syyllä JEnni pressanrouvaksi! Mutta joo, ihmettelen suuresti, jos eivät vauvaa yritä. Saulin lapset ovat jo aikuisia (ovatko Jenniä vanhempiakin), joten voi ihan hyvin haluta "toiselle kierrokselle" myös vauva-asiassa. Helppoahan se on sikälikin, että vanha mies voi vauvan saada ja sikäli, että taloudellisessa mielessä ei ole huolia. Ajatus vauvaperheestä presidenttiperheenä ei silti kuulosta hyvältä. Tässä tapauksessa vauva ei juuri näkisi isäänsä tai sitten reissaisi jatkuvasti (äiti ja isi edustamassa, vauva lapsenhoitajalla). Ottihan ne jo koirankin! :) Useinhan se menee niin, että eka koira ja sitten vauva.

Lainaus:

Eiköhän se tuossa perheessä ole jo puhuttu valmiiksi, ei vauvoja ukki-ikäiselle.


jankuttaisi vauvasta. Luonnotontahan tuo on, tehdä lapsia isänsä ikäisen kanssa.

Sivut

Thread has been locked.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat