- 3 kg, aloitin dietin maanantaina

Vierailija

Hei!Siis mitä ihmettä...aloitin Go Fat Go-dietin maananataina ja meinasin pudota aamulla, kun vaaka näytti - 3kg.Viikkoa ennen dietin aloittamista tosin yritin syödä jo kevyemmin. Eli rahkat olivat jo silloin käytössä, mutta esim viikonloppuna söin kebabbia ja join kuoharia jne. Lisäksi normielämässä juon puolitoista litraa pepsi maxia joka päivä, mikä varmaan poistuu nyt elmisistöstä, kun olen vähentänyt sen kahteen lasiin päivässä.Tiedän, että nesteet ovat poistuneet, mutta aikamoinen pudotus silti :). Liikuntaa olen harrastanut niinkuin ennenkin eli ma lenkki, ti kuntosali, eilen bodyattack.Olen 153 cm ja lähtöpaino 59 kg ja nyt siis 56 kg.Suosittelen kaikille siis :D

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

nestettähän suurin osa tuosta pudotuksesta on. Hieno alku silti:) Onnea!Lainaus:

Samaa sinulle :DMutta en tajua miten tämä on voinut olla näin helppoa. En oikein usko todeksi. Ehkä vaaka valehtelee :)ap


Vierailija

Voin lämpimästi suositella tätä ihan kaikille. Nälkää ei tarvitse nähdä ja lihakset eivät lähde, kun on niin paljon proteiinia ruokavaliossa :)ap

Vierailija

joka johtuu nesteen poistumisesta saa lähes kaikilla tiukoilla dieeteillä. Oon itse nutreilla ilman liikuntaa saanut joskus -5 kg ekalla viikolla.

Vierailija

jotka tulee takas. Eli nestettä ja esim. maksan 1 kg:n sokerivarannot on vähän vähentyneet. SIellä maksassa kun on iltasella se Dan Sukkerin sokeripussi, jota yön aikana kulutetaan, ja nyt se ei ole enää täyttynyt, eli sulla on vaan puolikas pussi enää maksassa tms.Nyt vaan treeniä ja ruokavaliota, niin saat vielä 10 kg pois (joista sitten 2-4 tulee hiljalleen takas. Sehän ois sulla hyvä, 48-50 kg...)

Vierailija

Lainaus:

Samaa sinulle :D Mutta en tajua miten tämä on voinut olla näin helppoa. En oikein usko todeksi. Ehkä vaaka valehtelee :) ap
Ekana päivänä tuntuu että ei siitä mitään hyötyä ole kuitenkaan. Tokana päivänä alkaa mieliteot. Ne kun voittaa, ja pääsee jutun juoneen, niin se ihana oivallus, että hemmetti, eihän tää ole edes vaikeaa, miksi oon siirtänyt! :DMä harrastan varmaan sitten sitä jojoilua, kun pudotan varmaan kerran vuoteen 3 kiloa, joka nousee aina takaisin... Paino vaihtelee aina 70-73 kg välillä, 70 riittää mulle. Jojoiluhan on epäterveellistä, mutta mä näen sen vaan pienenä ryhtiliikkeenä. Jota seuraa aina se retkahdusliike... :DDTsemppiä vaan jatkoon, muista, että se ei ole lähtenyt "vahingossa", vaan sun työn ansiosta, joten jatka vaan! :)

Vierailija

Mä aloitin maanantaina syömään terveellisesti kiloklubin ohjeilla, liikkunut olen tämän kolmen päivän aikana kaksi kertaa ja tulos tänä aamuna: +1,6 kg! :( Siis mä en tajua... No okei, ehkä kolmessa päivässä ei voi tehdä ihmeitä, mutta silti vähän masentaa. Pudotettavaa ois ainakin 15 kg, mielellään 20 kg.

Vierailija

Lainaus:

Mä aloitin maanantaina syömään terveellisesti kiloklubin ohjeilla, liikkunut olen tämän kolmen päivän aikana kaksi kertaa ja tulos tänä aamuna: +1,6 kg! :( Siis mä en tajua... No okei, ehkä kolmessa päivässä ei voi tehdä ihmeitä, mutta silti vähän masentaa. Pudotettavaa ois ainakin 15 kg, mielellään 20 kg.
kolmessa päiväsäs ei voi monta sataa grammaa oikeasti lihoakaan eli nestetasapainon muutoksesta on kyse. Jos et ole yleensä liikuntaa harrastanut niin voi johtua siitä tämä äkillinen nesteen kertyminen. Ja onhan niitä muitakin syitä paljon, itse esim. painan ennen menkkoja 2 kg enemmän kuin niiden jälkeen, suolainen ateria kerää nestettä jne.

Vierailija

Itse en kyllä nää mitään - 10 kg pudotusta enää edessäni :)...Tavoitteeni oli 54 kg. Olen lihaksikas ja minusta tulisi ihan kukkakeppi jos painaisin alle 50 kg.

Olen siis jo teini-ikäisenä painanut paljon suhteessa pituuteeni ja housut olivat sillon tuumakokoa 26 :D

Vierailija

Tällä dietillä en ole kärsinyt yhtään makeannälästä, mikä yleensä vaivaa rieskasi asti.Mutta tsemppiä kaikille tiputtajille tavasta riippumatta :)ap

Vierailija

olen kateellinen! Itse olen ollut vuoden alusta dieetillä, jossa päivittäinen kalorimäärä 1200-1500 enkä ole keventynyt kuin... tadaa: 200 grammaa! Minä sentään imetän 7-kuista vauvaa ja pudotettavaa on vaikka jopa 40 kiloa. Liikuntaa ei tule tässä vaiheessa harrastettua muuten kuin reippailla vaunukävelyillä, mutta eihän se liikunta olekaan laihduttamisessa avainsana (vaikkakin toki avittaa painonpudotusta). En pysty ymmärtämään =(Koko syksyn olen lisäksi vältellyt kaikenlaisia herkkuja, mutta paino vain nousi nousemistaan. Olen 1-tyypin diabeetikko (eli insuliinin käyttö vähän vaikeuttaa laihtumista) ja minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta (arvot täysin ok), mutta ei näillä pitäisi suurta merkitystä olla. Tiedän tietysti, että kilot eivät lähde kuin taikaiskusta heti laihiksen alussa, mutta tuollainen "lentävä lähtö" olisi kyllä erinomaisen motivoiva tällekin läskikasalle. Kyllä tällä lähtöpainolla pitäisi olla suht helppo saada painoa alas, mutta kun ei niin ei. Nyyh. Tästä nyt tuli tällainen vuodatus omasta tilanteesta, mutta pointti oli se, että olen kateellinen ja pidän tuollaista upeana saavutuksena ihmiseltä, jolla ei edes paljon pudotettavaa ole!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat