Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millä joulutortut saa pysymään kiinni?

Vierailija
27.12.2011 |

Aina aukeavat uunissa! Onko lämpö liian kovalla vai mitä teen väärin.



Vedellä yritän liimata, mutta ei auta.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
27.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei siis taikinakulmien alle. Tai sitten nipistät ja hierot oikein kunnolla taikinakulmat yhteen. Tuo hillo päällä-systeemi toimii mulla.

Vierailija
2/12 |
27.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vasta sen jälkeen luumumarmeladi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
27.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

johon laitat sitten hillon. Näin olen tehnyt eikä ikinä ole yksikään ropeli auennut ;) Enkä ole vettä laittanut..

Vierailija
4/12 |
27.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

että runttaat sakarat ensiksi tieukasti yhteen pöytää vasten ja vasta sen jälkeen laitat täytteen liitoskohtaan (päälle).

Vierailija
5/12 |
27.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeillaan.



ap

Vierailija
6/12 |
27.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnolla taikinasakarat veden kanssa pohjaan kiinni ja hillo päälle. Voi myös voidella kananmunalla tortun ennen hillon laittamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
27.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

riittää, että ne taittaa ja laittaa hillon siihen päälle. jos haluaa ne sakarat hillon päälle, niin hammastikun voi pistää niiden kulmien läpi, niin pysyy.

Vierailija
8/12 |
27.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otan vettä sormeen ja hieron ne sakarat yhteen, sellaiseksi takinapalloksi. Mutta mulla onkin 25 vuoden kokemus tähtitortuista :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
27.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

taikina hyvin ja hillot piäle!

Vierailija
10/12 |
27.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaikka laitan hillon sinne alle jaen tarvi mitään vettä sormiin että pysyy kiinni, kyllä se pitää hyppysissä se taito olla että osaa leipoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
27.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiinni pysyy, kun olen vain napakasti painanut sakarat kiinni.

Vierailija
12/12 |
27.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

taikina on kunnolla sulanut, eli sellaista lötköä, ei yhtään jähmeää.