Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Punajuuri-aura -vuokaa, raa'atko juurikkaat???

Vierailija
20.12.2011 |

Auttaisitteko hyvät äitikollegat!



Minun pitäisi laatiman perheelleni punajuurista ja aurajuustosta ehtoisa lisäke jouluaterialle. Ohjeita on netissä vaikka kuinka paljon. Mutta tarkoitetaanko punajuurilla täysin raakoja punajuuria? Meidän kaupassa ei ole... Vain esikypsennettyjä. Voikohan niitä käyttää ja mite?



Onko kukaan tehnyt etikkapunajuurista?



Kiitos jo etukäteen.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
20.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

juureshyllyssä.

Vierailija
2/6 |
20.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lanttuja ja porkkanoita pilkon parhaillaan laatikoihin. Ne siis löysin ;-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
20.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta esikypsennetyt varmaan kyllä. Itse teen niin, että keitän raa'at juuret ensin kypsiksi, annan jäähyä, nyljen kuoret pois ja viipaloin. Näistä viipaleista teen kiysaukset ja laatikot. Makukin on parempi kuin jos tekisin raa'asta uunissa suoraan.

Vierailija
4/6 |
20.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

etikkapunajuurista tulisi aivan kauhean makuista.



En ole koskaan nähnyt kauppaa, jossa ei myytäisi punajuuria. Mutta jos ne teidän kaupan esikypsennetyt punajuuret EI ole etikkaisia tai muutenkaan maustettuja, niin voinet varmaan käyttää niitä. Vähennä silloin nesteen määrää vuoassa ohjeeseen verrattuna jonkun verran - paistoaikaa joutunet myös rukkaamaan, mutta en osaa suoralta kädeltä sanoa, paljonko. Tunnustele...

Vierailija
5/6 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanhat kysymykset mutta vastaan silti. Esikypsennetyt on helpotus. Uunivuokaan, öljyä ja mausteita, haistamalla oppii oikean kypsyttämisajan. Kaupoissa harvemmin esikypsennettyjä muta kun on niin ostan heti.

Vierailija
6/6 |
03.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllähän raa'an punajuuren kypsentäminen kestää ja kestää....