mitä vikaa tässä ruuassa?
-450g broilerin suikaleita
-600g pakastevihanneksia (kukkakaali, herne, porkkana, vihreitä papuja jne)
-munamaito (6 munaa, 7dl maitoa)
-mausteita
ei määrästä kyse vaan laadusta. yks kaveri ihmetteli miten voin syöttää tota perheelle.
kerranki ajattelin tehdä vähän terveellisempää ruokaa ku meillä on usein ihan tavallista makaronilaatikkoa jne..
Kommentit (21)
Miks tästä ketjusta on poistettu viestejä?
Joku ylläpidosta oli ap! Ei saa sanoa hyi sen kokkaustaidoille.
noi pakastevihannekset ei maistu kovin hyvälle. Oisko siitä kommentti? Mutta itse olen sitä mieltä että niistäkin saa hyvää jos laittaa ne hyvin eikä esim keitä mössöksi.
Munamaito on paistettuna omituista mössöä, eikä sovi mihinkään muuhun kuin siihen makaronilaatikkoon. Muutenhan ei vikaa, ehkä gratinoisin ruoan juustokastikkeella.
Minusta ihan ok ruoka, jos saat sen maistumaan joltain. Minä käytän tuon tyyppisessä ruuassa aina vähintään ruokakermaa tai jopa oikeeta kermaa ja juustoa myös, että tulee edes jonkun makuista.
jos vaan mössäsit sekaisin niin YÄK!!!!
hyihyi.... yäk.
ei saa!!!!
tee se ensi kerralla näin niin se maistuukin ihmisille, eihän ollut kyse eläintenruoasta?
mausta broilerit ja paista öljyssä kullanruskeiksi. munat voit säästää mokkaruutuihin jälkiruoaksi.
keitä kasvikset suolavedessä kypsiksi mutta jätä napsakoiksi.
keitä lisukkeeksi riisiä. valmista sitruunakastike ja tarjoa ruoka!
Kanaa ja vihanneksia ymmärrän tai gratiinin, mutta tuo munamaito...brrr
paremman olisit saanut noista aineksista vaikka wokkaamalla vihannekset ja kanan ja paistamalla kaveriksi muutaman munan.
Broilerin syöminen ei ole kovin eettistä, ehkä kaveri tarkoitti sitä?
Minustakin tuollainen on enemmän munakasta kuin mitään "makaronilaatikonkorviketta", jos on melkein 1 muna/ 1dl maitoa.
Ei kai siinä terveellisyyden puolesta mitään vikaa, muuta kuin ehkä tolkuton munamäärä on vähän outo.
pistin vuokaan, munamaito päälle ja uuniin.
eli vihannekset olis makaroni korvike ja suikaleet jauhelihan tilalla.
ap
ylesilme vaikuttaa aika mauttomalta ja vetiseltä.
Broiielrinsuikaleet olisi voinut marinoida jollakin tapaa etukäteen. Ei tarvitse hirveän kummoista, sitruunaa, öljyä, suolaa, pippuria, hunajaa, rakuunaa (muita vaihtoehtoja on kymmeniä). Suikaleiden marinointiin ei mene paljon aikaa, tai ne voi laittaa iltaa varten marinoitumaan jääkaappiin kun aamulla lähtee töihin. . Niihin voi myös pyöräyttää pannulla paistopinnan ennen uuniin laittamista, pysyy maut paremmin lihan sisällä
.
En laittaisi noita pakastevihanneksia uuniruokaan, vaan mielummn tuoreita juureksia, muhivat uunisa kypsiksi. Kanat vaikka sipulisuikaleiden kanssa uuniin, pakastevihannekset höyrytettyinä voinokareen kanssa. Munamaidon kanssa laittaisin jotakin, joka imee sen, makaronia, riisiä, perunaa. Muussa tapauksessa jättäisin munamaidon pois, antaisin suikaleiden ja vihannesten muhia uunissa sen aikaa kun keittäisin riisiä, johon sekottasin ison kourallisen silputtua persljaa.
Jos haluaa kananmunia mukaan, voi riiisin vielä paistaa nopeasti öljyssä pannulla, kaataa pannulle vatkattuja kananmunia ja sekoitella kunnes munat hyytyvät ja riisi vähän paahtuu.
Noista aineksista saa vaikka mitä.
Minustakin tuollainen on enemmän munakasta kuin mitään "makaronilaatikonkorviketta", jos on melkein 1 muna/ 1dl maitoa.
Ei kai siinä terveellisyyden puolesta mitään vikaa, muuta kuin ehkä tolkuton munamäärä on vähän outo.
sen taki lisäsin nyt pari munaa enemmän ku tavallisesti
-ap
ylesilme vaikuttaa aika mauttomalta ja vetiseltä.
Broiielrinsuikaleet olisi voinut marinoida jollakin tapaa etukäteen. Ei tarvitse hirveän kummoista, sitruunaa, öljyä, suolaa, pippuria, hunajaa, rakuunaa (muita vaihtoehtoja on kymmeniä). Suikaleiden marinointiin ei mene paljon aikaa, tai ne voi laittaa iltaa varten marinoitumaan jääkaappiin kun aamulla lähtee töihin. . Niihin voi myös pyöräyttää pannulla paistopinnan ennen uuniin laittamista, pysyy maut paremmin lihan sisällä
.
En laittaisi noita pakastevihanneksia uuniruokaan, vaan mielummn tuoreita juureksia, muhivat uunisa kypsiksi. Kanat vaikka sipulisuikaleiden kanssa uuniin, pakastevihannekset höyrytettyinä voinokareen kanssa. Munamaidon kanssa laittaisin jotakin, joka imee sen, makaronia, riisiä, perunaa. Muussa tapauksessa jättäisin munamaidon pois, antaisin suikaleiden ja vihannesten muhia uunissa sen aikaa kun keittäisin riisiä, johon sekottasin ison kourallisen silputtua persljaa.
Jos haluaa kananmunia mukaan, voi riiisin vielä paistaa nopeasti öljyssä pannulla, kaataa pannulle vatkattuja kananmunia ja sekoitella kunnes munat hyytyvät ja riisi vähän paahtuu.Noista aineksista saa vaikka mitä.
on niiiiiiiiiiiiin pahaa vai? maistu ainakin mulle ja 2vuotiaalle
ap
Hienoa kun maistuu teille. Vastasin kun kysyit, että miten noita raaka-aineita voii _myös_ käsitellä.
Ihan turhaan loukkaannut.
i]
ylesilme vaikuttaa aika mauttomalta ja vetiseltä.
Broiielrinsuikaleet olisi voinut marinoida jollakin tapaa etukäteen. Ei tarvitse hirveän kummoista, sitruunaa, öljyä, suolaa, pippuria, hunajaa, rakuunaa (muita vaihtoehtoja on kymmeniä). Suikaleiden marinointiin ei mene paljon aikaa, tai ne voi laittaa iltaa varten marinoitumaan jääkaappiin kun aamulla lähtee töihin. . Niihin voi myös pyöräyttää pannulla paistopinnan ennen uuniin laittamista, pysyy maut paremmin lihan sisällä
.
En laittaisi noita pakastevihanneksia uuniruokaan, vaan mielummn tuoreita juureksia, muhivat uunisa kypsiksi. Kanat vaikka sipulisuikaleiden kanssa uuniin, pakastevihannekset höyrytettyinä voinokareen kanssa. Munamaidon kanssa laittaisin jotakin, joka imee sen, makaronia, riisiä, perunaa. Muussa tapauksessa jättäisin munamaidon pois, antaisin suikaleiden ja vihannesten muhia uunissa sen aikaa kun keittäisin riisiä, johon sekottasin ison kourallisen silputtua persljaa.
Jos haluaa kananmunia mukaan, voi riiisin vielä paistaa nopeasti öljyssä pannulla, kaataa pannulle vatkattuja kananmunia ja sekoitella kunnes munat hyytyvät ja riisi vähän paahtuu.Noista aineksista saa vaikka mitä.
on niiiiiiiiiiiiin pahaa vai? maistu ainakin mulle ja 2vuotiaalle
ap
Hienoa kun maistuu teille. Vastasin kun kysyit, että miten noita raaka-aineita voii _myös_ käsitellä.
Ihan turhaan loukkaannut.
en kysynyt missään vaiheessa miten noita aineksia voi käyttää.. se oli joku muu.
ap
marinadia. Itse vaihtaisin pakastevihannekset tuoreisiin ja munamaitoon vain 1-2 munaa. Muuten tosi litkua. Tai oliko tarkoitus olla munakas?
marinadia. Itse vaihtaisin pakastevihannekset tuoreisiin ja munamaitoon vain 1-2 munaa. Muuten tosi litkua. Tai oliko tarkoitus olla munakas?
munia niin sillonhan se vasta litkua onki?
anteeksi ei saisi sanoa ruoasta mutta!!!! KUULOSTAA TOSI TOSI TOSI TOSI PAHALTA RUOALTA!!!!!! AINEKSET ON HYVÄT MUTTA SÖRSSÄSIT NE HUONOSTI YHTEEN HYI HYI HYI HYYYYYIIII!!!!!!!!!!!!! ERIKSEEN NE OLISI OLLUT HYVIÄ!