Lue keskustelun säännöt.
miten tehdä itse italianpataa?
Kommentit (2)
3 l vettä
2 tl suolaa
250 g makaronia
2 sipulia
300 g jauhelihaa
vajaa tl suolaa
½ tl valkopippuria
1 tl paprikajauhetta
3 rkl tomaattisosetta
Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Hienonna sipulit. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli paistinpannulla. Mausta liha-sipuliseos. Yhdistä seos huuhdeltuihin makaroneihin. Tarjoile salaatin kera.
Siitä vaan soveltamaan oman maun mukaan!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jauhelihaa+mausteita maun mukaan
(tomaattimurskaa, itse en käytä)
tavan makaroneja tai raketti spaghettia
Herne-maissi-paprikaa tai vastaavaa