Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä on Isänpäivä lounaan/päivällisen menuunne?

09.11.2005 |

Aiotteko syödä kotona isänpäivänä? Millainen on teidän menu?



Mieheni toivoi jotakin kalaa eli sillä linjalla mennään! Luultavasti paistan kuhaa tai ostan jotain mielenkiintoista Stockmannin kala-altaasta. Vielä pitäisi keksiä sopiva alkupala. Jälkiruuaksi Daim-kakkua kaupasta ostettuna, se on niin hyvää!

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
09.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

alkuruokana on kanavarras salattipedillä, pääruoaksi possun uunifilettä, kermaperunoita, kastike ja kasvisgratiini ja jälkiruoaksi mandariinirahka. Kakkua me syödään jo het aamukahvilla, ja tietty sit iltapäiväkahveilla :)

Vierailija
2/3 |
10.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

siis teillä on todella ihania ruokia isienpäiväksi.

Mä en keksi juuri mitään.

Kaupassa pitäisi käydä, mutta miehen kanssa, joten ei ainakaan tule mitään yllätys ruokaa.

Kertokaa mullekkin ihania vinkkejä mitä voisin tehdä?

Mieheni ei oikein välitä broilerista/kanasta, mut muut vois olla ok.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
10.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä resepti on aivan ehdoton ja lisäksi helppo! Kastike kruunaa loistavan pihvin! Itse teimme sitä juuri viikonloppuna, tosin ilman liekityksiä ja hyvää tuli!



[b]Kokonaisena paistettua härän sisäfilettä[/b]



n. 1 kg härän sisäfilettä

suolaa

mustapippuria

rypsiöljyä



Ota file huoneenlämpöön n. 2 h ennen paistoa. Poista pintakalvot. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua n. 1/2 h. Paista kuumalla öljytyllä pannulla joka puolelta n. 12 -15 minuuttia. Kypsennä uunissa 200°C:ssa 10-15 minuuttia. Kääri folioon, lisää vielä suola. Laita vetäytymään n. 15 minuutiksi. Leikkaa tarjolle.



[b]Pippurikastike[/b]



2 dl valmista punaviinikastiketta

2 dl creme fraichea

1 tl dijon-sinappia

1 tl mustapippuria

2 tl viherpippuria

2 rkl konjakkia

suolaa



Murskaa pippurit esim. huhmaressa. Lisää pippurit kattilaan. Lämmitä hiukan ja lisää konjakki. Liekitä. Lisää punaviinikastike, hauduta n. 5 minuuttia. Lisää creme fraiche ja sinappi. Kiehauta. Tarkista maku, lisää suola tarvittaessa.



Lisäksi vaikka [b]uuniperunoita[/b] ja sille kastike (Creme Bonjourilla on esimerkiksi hyviä valmiita Creme Fraiche-pohjaisia makusooseja)!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi kuusi