Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tuoreet vai kuivatut luumut?

Vierailija
18.11.2011 |

Olen aina ihmetellyt omituista sokeri-stressiä, joka monella tuntuu olevan kuivattujen luumujen kanssa - sama juttu muuten rusinoidenkin kanssa.



Tuoreita, tismalleen samoja luumuja syödään sitten hyvällä omalla tunnolla, vaikka eiköhän ne samat sokerit ole niissä luumuissa myös tuoreina syödessä. Vai luuleeko joku, että niihin kuivattuihin luumuihin on mystisesti tullut jostakin sokeria kuivauksen yhteydessä?



Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla