Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Tuoreet vai kuivatut luumut?
18.11.2011 |
Olen aina ihmetellyt omituista sokeri-stressiä, joka monella tuntuu olevan kuivattujen luumujen kanssa - sama juttu muuten rusinoidenkin kanssa.
Tuoreita, tismalleen samoja luumuja syödään sitten hyvällä omalla tunnolla, vaikka eiköhän ne samat sokerit ole niissä luumuissa myös tuoreina syödessä. Vai luuleeko joku, että niihin kuivattuihin luumuihin on mystisesti tullut jostakin sokeria kuivauksen yhteydessä?
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa