Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pikkuleipäohjeessa sanotaan, että "vaahdota voi ja fariinisokeri": huoneenlämpöinen

Vierailija
15.11.2011 |

voi vai sulatettu? Siis kuinka notkeaa sen voin pitää olla, että homma onnistuu? Kiitos!

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
15.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silloin kun vatetaan voita, niin sitä ei missään nimessä saa sulattaa. Vähän aikaa huoneenlämmössä riittää. Onnistuu jääkaappikylmästäkin, mutta menee aikaa kauemmin

Vierailija
2/3 |
15.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aluksi on jäykkää kun vatkaa mutta löystyy ja muodostuu vaahtoa kun jatkat vatkaamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
15.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset


"niin ja puhuin voin vatkaamisesta :D"



:D *röhönauru