Meillä käytetään ainoastaan
Kommentit (14)
Hirvenlihaa meillä, itse jauhettuna. Hyvin harvoin ostetaan kaupasta jotain erikoistarjouslihaa.
jauhelihana tai fileenä. en ole 25 vuoteen syönyt punaista lihaa.
vasikkaa, lammasta, sikaa, hirveä, kanaa, kalkkunaa. Vaikka karhua jos sellaista tulee vastaan. Miksi tyytyä yhteen sorttiin jos muitakin on tarjolla? Ei kaikkiin ruokiin sovi pelkkä naudanpaisti.
ennen käytin josku sikanautaakin, mutta just tänään sattui silmään tuoteseloste ja siinä oli vaan n 30 % nautaa ja enemmistö sikaa. luulin naivisti, että ne olis 50-50.
ennen käytin josku sikanautaakin, mutta just tänään sattui silmään tuoteseloste ja siinä oli vaan n 30 % nautaa ja enemmistö sikaa. luulin naivisti, että ne olis 50-50.
Tuo nyt riippuu ihan valmistajasta. Se pitää vaan jokakerta paketin päältä lukea, mitä tällä kertaa on tarjolla.
Meillä juheliha on usein sika-nautaa ja kaikkia muitakin elukoita syödään jos kaupasta sopivasti löytyy. Mm. hevosen- ja hirvenjauhelihaa olen tänäsyksynä ostanut
se muutama kerta vuodessa kun jauhelihaa syödään.
nautaa
sika-nautaa
sika-vasikkaa
näistä käytetään nautaa, jos jauhelihaa käytetään. pari kertaa kuussa.
Nauta on liian kuivaa ja mautonta miltei kaikkiin ruokiin.
Meillä syödään
tofua, linssejä, papuja, pähkinöitä, herneitä, manteleita
vihanneksia ja hedelmiä ilman rajoituksia
viljatuotteita ilman rajoituksia
kaiken maailman rasvoja: rypsiöljy, oliiviöljy, kookosöljy, margariinit
maidoista riisimaito, soijamaito, kauramaito, mantelimaito
Pelkällä paistijauhelihalla en kyllä pärjäisi, huh ja yök. Liekö kovinkaan terveellistä edes.
muutenkin jauheliha ällöttää, saati sitten että siihen on sekoitettu kahta eri lajia.
Olet oikein järjen jättiläinen, hyvin oivallettu.
Nautasikaa tietenkin.