Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi punainen liha on vaarallista?

Vierailija
30.10.2011 |

Miksi aina sanotaan, että älä syö punaista lihaa, että esim. broileri on parempaa.



Broileri usein kuitenkin tosi teollista, pikakasvatettua hormonilihaa.



Jos syön vähärasvaista luomunaudan sisäfilettä, onko se pahempaa kuin tehokasvatettu broileri?



ja jos on niin miksi?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
30.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

syö hyvällä omalla tunnolla. Just oli juttu maaseudun tulevaisuus lehdessä,että suomalainen naudanliha on lähes hiilineutraaliakin. Suomen metsät sitovat moninkertaisesti sen määrän,mitä metaania Suomessa syntyy. Vähärasvainen liha on terveellistä ja tärkeä proteiinin lähde.

Vierailija
2/5 |
30.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

esim. meillä syödään hirvenlihaa tosi paljon, ja en ihan heti keksi, mitä vikaa siinä olisi. On luomua, rasvatonta ja itse pöytään hankittua ilman turhia välivaiheita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
30.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihmiskunnasta suuri osa olisi kuollut jo ajat sitten, eli heti sen jälkeen kun alettiin metsästää punalihaista riistaa, ja viimeistään silloin, kun aloitettiin maanviljelyn ohella lihantuotanto.

Vierailija
4/5 |
30.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

saa lisäksi paljon rautaa, joten siksikin hyvä.

Vierailija
5/5 |
30.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

näin minäkin ajattelen, olen vuosia syönyt runsaasti punaista hyvälaatuista lihaam, nautaa, mieluiten juuri poroa, hirveä ja karitsaa ja voin todella hyvin ollakseni 43-vuotias.

Verenpaine ja paino ovat kohdillaan ja jaksaminen hyvää. Toki syön paljon vihanneksiakin, ja ruisleipää, voita ja kananmunia + maitoa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän neljä