Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leivonta-apua

Vierailija
13.10.2011 |

Kun kakkuohjeessa on:



Kuumennetaan kerma kattilassa mutta EI KEITETÄ. Lisätään sekaan suklaa ja margariini. Sekoitetaan kunnes kuorrutus on tasaista.



niin mikä kerma siihen käy? Voiko käyttää ihan vispikermaa/kuohukermaa? anteeksi tyhmyyteni mutta iski totaalinen aukko tiedoissani.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
13.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se tarkoittaa juurikin vispii/kuohukermaa. Eli kun se rupeaa höyryämään, niin lisää aineet.

Kinuskikissan mukaan kuumentamiseen sopii paremmin vispikerma.

http://www.kinuskikissa.fi/kuukauden-vinkki-kermojen-vertailua/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän yhdeksän